Pasta med avocadopesto – Opskrift på avocadopesto serveret med pasta. De fleste kender vidst den kendte ret “pasta med pesto”, som er så nem, hurtig og en meget billig ret at lave. Her har jeg opgraderet retten en smule, med en lækker cremet avocadopesto med avocado, solsikkekerner, basilikum, citron og hvidløg.
Denne pastaret er virkelig nem at lave og er et skønt og mættende tilbehør til aftensmaden. Server f.eks. pastaretten til kylling, kød eller bag nogle andre lækre grøntsager. Jeg har brugt manfredine pasta, men du kan bruge lige den slags pasta, som du bedst kan lide. Det smager også skønt med friske spinatblade eller rucola i pastaretten, hvis du ønsker at tilføre retten ekstra grønt.
Hvad kan jeg bruge avocadopesto til?
Avocadopesto bliver så dejligt cremet, og det smager så skønt, og den kan bruges til de samme lækre ting, som almindelig pesto kan. Brug f.eks. pestoen til at smøre i en sandwich, som dip til grøntsager, til burger, som dressing til en salat eller blot nydes med et godt stykke brød til. Husk at tilsætte en masse lime til avocadopestoen, hvis du laver den dagen inden, så avocadoen ikke bliver brun. Jeg har også denne opskrift på pastasalat med avocadopesto og bagte tomater. Her har jeg tilsat pinjekerner i pestoen i stedet for solsikkekerner.
Prøv min bedste opskrift på basilikumspesto her, eller hvad med min opskrift på tomatpesto. Rigtig god fornøjelse!
Pasta med avocadopesto
Ingredienser
AvocadopestoFremgangsmåde
Avocadopesto
Kom alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor og blend det hele sammen til en ensartet og cremet masse. Smag til om der skal tilsættes mere lime, salt eller peber.
Kog pastaen og lad den dryppe af.
Bland pasta med avocadopesto og kom det op i en stor skål eller et fad. Drys evt. med ekstra solsikkekerner, frisk basilikum og limesaft.
Skriv endelig en kommentar