Pasta med avocadopesto – Opskrift på avocadopesto serveret med pasta. De fleste kender vidst den kendte ret “pasta med pesto”, som er så nem, hurtig og en meget billig ret at lave. Her har jeg opgraderet retten en smule, med en lækker cremet avocadopesto med avocado, solsikkekerner, basilikum, citron og hvidløg.
Denne pastaret er virkelig nem at lave og er et skønt og mættende tilbehør til aftensmaden. Server f.eks. pastaretten til kylling, kød eller bag nogle andre lækre grøntsager. Jeg har brugt manfredine pasta, men du kan bruge lige den slags pasta, som du bedst kan lide. Det smager også skønt med friske spinatblade eller rucola i pastaretten, hvis du ønsker at tilføre retten ekstra grønt.
Hvad kan jeg bruge avocadopesto til?
Avocadopesto bliver så dejligt cremet, og det smager så skønt, og den kan bruges til de samme lækre ting, som almindelig pesto kan. Brug f.eks. pestoen til at smøre i en sandwich, som dip til grøntsager, til burger, som dressing til en salat eller blot nydes med et godt stykke brød til. Husk at tilsætte en masse lime til avocadopestoen, hvis du laver den dagen inden, så avocadoen ikke bliver brun. Jeg har også denne opskrift på pastasalat med avocadopesto og bagte tomater. Her har jeg tilsat pinjekerner i pestoen i stedet for solsikkekerner.
Prøv min bedste opskrift på basilikumspesto her, eller hvad med min opskrift på tomatpesto. Rigtig god fornøjelse!
Pasta med avocadopesto
Ingredienser
AvocadopestoFremgangsmåde
Avocadopesto
Kom alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor og blend det hele sammen til en ensartet og cremet masse. Smag til om der skal tilsættes mere lime, salt eller peber.
Kog pastaen og lad den dryppe af.
Bland pasta med avocadopesto og kom det op i en stor skål eller et fad. Drys evt. med ekstra solsikkekerner, frisk basilikum og limesaft.
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar