Parmesanchips – Opskrift på sprøde og lækre parmesanchips af revet parmesan. Disse parmesanchips er så nemme at lave og det kræver kun 2 ingredienser nemlig revet parmesan og tørret oregano. Oreganoen kan man sagtens udelade eller også kan man bruge chiliflager, løgpulver, hvidløgspulver, tørret timian eller solsikkekerner. Prøv at komme parmesanchips på risotto, det smager fremragende!
Parmesanchips er en skøn og lækker snack som kan serveres til dronningens nytårstale med f.eks. saltede mandler, gode oliven og et glas bobler. I stedet for parmesan kan disse sprøde chips også laves med revet vesterhavsost. Prøv også min opskrift på cheddar tacos. Rigtig god fornøjelse!
Parmesanchips
Ingredienser
Parmesanchips (ca. 18-20 stk.)Fremgangsmåde
Parmesanchips
Tænd ovnen på 175 C varmluft.
Beklæd 2 bageplader med bagepapir. Sæt ca. 9 spsk. med revet parmesan på hver plade, med mellemrum imellem. Drys med oregano og bag parmesanen i ca. 8-10 min. De skal boble og være let gyldne. Lad parmesanchips afkøle og så skulle de gerne være blevet sprøde. VElbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar