Parmesanchips – Opskrift på sprøde og lækre parmesanchips af revet parmesan. Disse parmesanchips er så nemme at lave og det kræver kun 2 ingredienser nemlig revet parmesan og tørret oregano. Oreganoen kan man sagtens udelade eller også kan man bruge chiliflager, løgpulver, hvidløgspulver, tørret timian eller solsikkekerner. Prøv at komme parmesanchips på risotto, det smager fremragende!
Parmesanchips er en skøn og lækker snack som kan serveres til dronningens nytårstale med f.eks. saltede mandler, gode oliven og et glas bobler. I stedet for parmesan kan disse sprøde chips også laves med revet vesterhavsost. Prøv også min opskrift på cheddar tacos. Rigtig god fornøjelse!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.
Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Ingredienser
Parmesanchips (ca. 18-20 stk.)
150 g groftrevet parmesan
Oregano, tørret
Fremgangsmåde
Parmesanchips
Tænd ovnen på 175 C varmluft.
Beklæd 2 bageplader med bagepapir. Sæt ca. 9 spsk. med revet parmesan på hver plade, med mellemrum imellem. Drys med oregano og bag parmesanen i ca. 8-10 min. De skal boble og være let gyldne. Lad parmesanchips afkøle og så skulle de gerne være blevet sprøde. VElbekomme!