Oreo cupcakes med nutella - Opskrift på chokolade cupcakes med Oreo
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Oreo cupcakes med nutella

Oreo cupcakes med nutella – Opskrift på lækre og saftige chokolade cupcakes med Oreo frosting og nutella. Disse cupcakes er så gode og virkelig nemme at lave. Et hyggeligt bageprojekt, som er perfekt at lave sammen med børn.

Dejen til cupcakes består bl.a. af marcipan og skyr, som gør dejen virkelig lækker og saftig. Jeg har vendt hakket mørk chokolade i dejen og også drysset lidt ekstra chokolade ovenpå. Derudover er der sprøjtet nutelle ned i midten af hver kage og ovenpå er der en lækker cremet Oreo frosting med flødeost. Denne portion giver 12 cupcakes, men du kan evt. lave dobbeltportion og fryse den ene halvdel af kagerne ned (uden frosting). Så kan du hurtigt og nemt servere lækre chokolade cupcakes og komme frosting på.

Jeg har efterhånden brugt Ores i en del opskrifter her på bloggen og det er altid populært, når den søde og sprøde kiks bliver brugt. Prøv f.eks. min cremede Oreo cheesecake uden husblas, Oreo trøfler med kun 3 ingredienser, hjemmelavede Oreos eller Oreo trifli med jordbær og mascarpone. Rigtig god fornøjelse!

Oreo cupcakes med nutella

Opskrift til 6-12 personer
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 25 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Oreo cupcakes med nutella (12 stk.)
Oreo frosting
Derudover

Fremgangsmåde

Oreo cupcakes med nutella

Pisk smør og rørsukker lyst og luftigt. Tilsæt marcipan. Tilsæt et æg adgangen imens der piskes. Herefter tilsættes vanilje, skyr og mælk. Bland mel og bagepulver og si det ned i dejen og vend det rundt. Hak chokoladen (gem lidt chokolade til at drysse ovenpå kagerne) og rør det i dejen. Fordel dejen i muffins forme, drys med chokolade og bag kagerne ved 185 C i ca. 20-22 minutter. Lad dem køle af.

Oreo frosting

Pisk flødeost, vanilje flormelis og piskefløde sammen til en fast creme i en skål. Vend Oreos i og kom frostingen op i en sprøjtepose med en stjernetyl.

Kom nutella i en sprøjtepose uden tyl, men blot med et lille klippet hul. Lav et hul i midten af hver cupcake og fyld nutella i. Sprøjt Oreo frostingen på hver cupcake og kom en Oreo i hver kage. Stil kagerne på køl indtil servering. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

3 kommentarer
  1. Kan de fryses ned med nutella i midten? Eller skal man vente med at tilføje denne del til de er tøet op igen?

    1. Man kan godt fryse dem med nutella i midten, men jeg ville vente med at komme det i til de er tøet op igen 🙂

Skriv en kommentar