S'mores cupcakes – Frederikke Wærens
Opskrifter Livsstil Shop

S’mores cupcakes

 

Skriger lidt over, hvor godt I har taget imod min nye blog. I er SÅ søde altså – TAK! Som lovet kommer her opskriften på lækre S’mores cupcakes med kiksebund, chokolade og sej og sprød marengs. Husk hvis I afprøver mine opskrifter, så del gerne jeres resultater med hashtag #frederikkewaerens. Jeg bliver så glad når I deler jeres kreationer med mig! Her kommer opskriften:

S’mores cupcakes

Ingredienser

S’mores cupcakes (ca. 12 store cupcakes eller 24 små):

Kiksebund:

20 Digestive kiks

80 g smør

Cupcakes:

300 g mel

80 g kakaopulver

1 spsk. bagepulver

½ tsk. natron

¼ tsk. salt

250 g sukker

100 g smør, smeltet

250 ml. Kernemælk

2 store æg

100 g mælkechokolade, enten hakket eller som dråber

Marengs:

3 dl æggehvider (pasteuriserede)

600 g flormelis

Kornene af 1 vaniljestang

Fremgangsmåde

Chokolade cupcakes:

Tænd ovnen på 170 grader. Sæt papirs formene ned i en metalform til muffins.  Blend kiksene og smelt smørret. Bland kiksene og smør sammen til en ensartet masse. Fordel kiksemassen i muffinsformene. Bland mel, kakaopulver, bagepulver, natron og salt sammen i en skål.  I en anden skål piskes æg og sukker. Tilsæt kernemælk til det bliver skummende og herefter smørret. Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det godt sammen. Fordel dejen i formene. Drys lidt chokolade på hver cupcake.  Bag kagerne i ca. 22 minutter. Lad dem køle af.

Marengs:

Pisk æggehviderne stive. Tilsæt flormelis lidt ad gangen, imens der fortsat piskes. Tilsæt vanilje. Pisk indtil det bliver til en sej marengs – det tager ca. 10 minutter. Kom marengsen op i en sprøjte pose med en stjernetyl. Sprøjt marengs ud på hver cupcake og brænd marengsen med en bunsenbrænder. Server helst kagerne med det samme, så smager det bedst. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven