One pot pasta med spinat, ærter og ricotta - Opskrift på vegetarisk pastaret
Opskrifter Livsstil Shop

One pot pasta med spinat, ærter og ricotta

One pot pasta med spinat, ærter og ricotta er en hurtig og virkelig velsmagende ret, som er perfekt at servere på en hverdag. One pot pasta er så nemt at lave, og man kan tilsætte alle mulige ingredienser. Her har jeg lavet en vegetarisk version med ærter, spinat og squash og tilsat ricotta. Jeg har brugt sløjfe pasta “Farfalle”, men man kan også bruge spaghetti eller pastaskruer. Pastaretter er en af mine livretter, så der er en del af den slags her på bloggen: One pot pasta med kylling, pasta med svampe og bagt laks, one pot spaghetti carbonara og cremet pastaret med flødeost og peberfrugt. Rigtig god fornøjelse!

Pastaretter til 4 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 15 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

One pot pasta

400 g pasta

2 løg, skåret i tern

2 fed hvidløg

1 squash, revet

250 spinat, frisk eller frossent

200 g ærter, friske eller frosne

1 tsk. tørrede chiliflager

Et par kviste frisk timian

Peber

Salt

2 dl fløde

8 dl grøntsagsbouillon

250 g ricotta

Derudover

Frisk revet parmesan

Friske krydderurter

Fremgangsmåde

One pot pasta

Kom alle ingredienserne op i en gryde og dæk med fløde og grøntsagsbouillon, der er opløst i kogende vand. Kog pastaretten op og rør rundt. Lad retten stå at små koge i ca. 10-15 minutter eller til pastaen er mør. Tilsæt herefter ricottaen og rør det godt rundt. Smag evt. retten til med mere salt og peber. Server straks med frisk revet parmesan og evt. lidt friske krydderurter. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.