One pot pasta med spinat, ærter og ricotta er en hurtig og virkelig velsmagende ret, som er perfekt at servere på en hverdag. One pot pasta er så nemt at lave, og man kan tilsætte alle mulige ingredienser. Her har jeg lavet en vegetarisk version med ærter, spinat og squash og tilsat ricotta. Jeg har brugt sløjfe pasta “Farfalle”, men man kan også bruge spaghetti eller pastaskruer. Pastaretter er en af mine livretter, så der er en del af den slags her på bloggen: One pot pasta med kylling, pasta med svampe og bagt laks, one pot spaghetti carbonara og cremet pastaret med flødeost og peberfrugt. Rigtig god fornøjelse!
One pot pasta med spinat, ærter og ricotta
Ingredienser
One pot pastaFremgangsmåde
One pot pasta
Kom alle ingredienserne op i en gryde og dæk med fløde og grøntsagsbouillon, der er opløst i kogende vand. Kog pastaretten op og rør rundt. Lad retten stå at små koge i ca. 10-15 minutter eller til pastaen er mør. Tilsæt herefter ricottaen og rør det godt rundt. Smag evt. retten til med mere salt og peber. Server straks med frisk revet parmesan og evt. lidt friske krydderurter. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar