One pot pasta med spinat, ærter og ricotta er en hurtig og virkelig velsmagende ret, som er perfekt at servere på en hverdag. One pot pasta er så nemt at lave, og man kan tilsætte alle mulige ingredienser. Her har jeg lavet en vegetarisk version med ærter, spinat og squash og tilsat ricotta. Jeg har brugt sløjfe pasta “Farfalle”, men man kan også bruge spaghetti eller pastaskruer. Pastaretter er en af mine livretter, så der er en del af den slags her på bloggen: One pot pasta med kylling, pasta med svampe og bagt laks, one pot spaghetti carbonara og cremet pastaret med flødeost og peberfrugt. Rigtig god fornøjelse!
One pot pasta med spinat, ærter og ricotta
Ingredienser
One pot pastaFremgangsmåde
One pot pasta
Kom alle ingredienserne op i en gryde og dæk med fløde og grøntsagsbouillon, der er opløst i kogende vand. Kog pastaretten op og rør rundt. Lad retten stå at små koge i ca. 10-15 minutter eller til pastaen er mør. Tilsæt herefter ricottaen og rør det godt rundt. Smag evt. retten til med mere salt og peber. Server straks med frisk revet parmesan og evt. lidt friske krydderurter. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar