Oliventapenade - Opskrift på den lækreste oliventapenade

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Oliventapenade

Oliventapenade – opskrift på den lækreste oliventapenade. Denne oliventapenade er lavet med sorte oliven, kapers, hvidløg og olivenolie. Jeg elsker oliven og kan spise dem hele tiden og jeg elsker virkelig alle slags. Her har jeg brugt sorte udstenede oliven, men grønne oliven eller kalamata oliven kan også bruges. Afhængig af hvor salte de oliven du bruger er, skal der justeres lidt på mængden af kapers, så det ikke bliver for salt. Oliventapenade kan bruges til tapas, serveres til lækkert hjemmebagt brød, pasta, sandwich, på pizzaer og serveres sammen med fetadip, hummus og grøntsagsstave. Prøv også min lækre basilikumspesto og tomatpesto. Rigtig god fornøjelse!

Oliventapenade

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Oliventapenade

Fremgangsmåde

Oliventapenade

Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet masse. Smag til om der skal tilsættes flere kapers afhængig af, hvor salte oliven du bruger. Kom tapenaden i en skål eller i et glas med låg og opbevar den på køl i op til 1 uge. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
  1. Den er skøn. Har lavet den mange gange men altid med mandler i stedet for pinjekerner. Det har jeg nemlig altid på lager og pinje er temmelig dyre. Det bidrager alligevel mest til konsistens.

Skriv en kommentar