Marinerede oliven – Opskrift på de lækreste grønne oliven marineret i citronskal, hvidløg, chili og timian. Jeg elsker oliven og særligt marinerede oliven, og jeg køber dem ofte, men det er så meget bedre at marinere dem selv. Her har jeg brugt store grønne oliven uden sten, som er marineret i en god olivenolie, strimlet citronskal, hvidløg skåret i tynde skiver, chiliflager, frisk timian og smuldret feta.
Marinerede oliven er en skøn og lækker snack, som kan serveres til dronningens nytårstale med f.eks. saltede mandler, parmesanchips og et glas bobler. Rigtig god fornøjelse!
Marinerede oliven
Ingredienser
Marinerede olivenFremgangsmåde
Marinerede oliven
Vend oliven med de øvrige ingredienser i en bøtte og stil på køl i 1 time, så det kan trække smag. Kom de marinerede oliven i en skål og stik et par tandstikker i. Server straks. Velbekomme!

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.
Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.
Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.
Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂
Skriv endelig en kommentar