Marineret halloumi - Opskrift på marineret halloumi med honning
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Marineret halloumi

 

Marineret halloumi – Opskrift på lækker halloumi marineret i honning, olivenolie, hvidløg og basilikum. Halloumi er så lækkert og er et perfekt tilbehør til en lækker middag. Halloumi kan også bruges som en erstatning for f.eks. kød. Her har jeg marineret halloumi skiver i en skøn lage af honning, olivenolie, hvidløg og frisk basilikum. Halloumi er meget salt, så ved at marinere det i honning, bliver det salte element ikke så fremtrædende.

Server den marinerede halloumi i stedet for kød eller som topping på salater, pastaretter eller som tilbehør til gryderetter. I stedet for at skære halloumi ud i skiver, så kan den også skæres ud i tern. Prøv også min opskrift på halloumi deller med gulerødder eller halloumi burger med baba ganoush. Rigtig god fornøjelse!

Marineret halloumi

Tilbehør til 4-6 personer
Forberedelse 1 t.
Tilberedning 10 min.
I alt 1 t. 10 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Marineret halloumi

Skær halloumi ud i skiver.

Kom olivenolie, presset hvidløg, honning, hakket basilikum og peber i en bøtte eller skål og læg halloumi skiverne ned i. Lad det stå 1 time på køl.

Steg herefter halloumi på en pande indtil halloumi skiverne har fået farve. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar