Marineret halloumi - Opskrift på marineret halloumi med honning
Opskrifter Livsstil Shop

Marineret halloumi

Marineret halloumi – Opskrift på lækker halloumi marineret i honning, olivenolie, hvidløg og basilikum. Halloumi er så lækkert og er et perfekt tilbehør til en lækker middag. Halloumi kan også bruges som en erstatning for f.eks. kød. Her har jeg marineret halloumi skiver i en skøn lage af honning, olivenolie, hvidløg og frisk basilikum. Halloumi er meget salt, så ved at marinere det i honning, bliver det salte element ikke så fremtrædende.

Server den marinerede halloumi i stedet for kød eller som topping på salater, pastaretter eller som tilbehør til gryderetter. I stedet for at skære halloumi ud i skiver, så kan den også skæres ud i tern. Prøv også min opskrift på halloumi deller med gulerødder eller halloumi burger med baba ganoush. Rigtig god fornøjelse!

Tilbehør til 4-6 personer
Forberedelse 1 t. / Tilberedning 10 min. / I alt 1 t. 10 min.
Ingredienser

Marineret halloumi

500 g halloumi

1 dl olivenolie

2 fed hvidløg

2 spsk. flydende honning

1 bundt frisk basilikum

Peber

Fremgangsmåde

Marineret halloumi

Skær halloumi ud i skiver.

Kom olivenolie, presset hvidløg, honning, hakket basilikum og peber i en bøtte eller skål og læg halloumi skiverne ned i. Lad det stå 1 time på køl.

Steg herefter halloumi på en pande indtil halloumi skiverne har fået farve. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.