Koldskål med hyldeblomst, friske jordbær og lækre sprøde hjemmebagte kammerjunkere! Denne koldskål ligger højt på listen over familiefavoritter herhjemme. Især når denne koldskål bliver smagt til med hjemmelavet hyldeblomstdrik. Koldskål kan laves på mange forskellige måder, men denne har jeg lavet med skyr og kærnemælk, som efterfølgende bliver vendt med letpisket flødeskum. Det smager fantastisk og koldskålen bliver så dejlig cremet. Jeg har også denne opskrift på koldskål, som er lavet med æggeblommer og smagt til med bagte rabarber. Hvad er din favorit koldskål? Rigtig god fornøjelse!
Koldskål med hyldeblomst
Ingredienser
Koldskål med hyldeblomstFremgangsmåde
Koldskål med hyldeblomst
Pisk skyr og hyldeblomstdrik sammen. Tilsæt kærnemælken og smag evt. til med sukker, hvis du bedst kan lide koldskålen sød. Lige inden koldskålen skal serveres, piskes fløden let til en helt blød flødeskum og vendes forsigtigt i koldskålen. Pynt med små fine hyldeblomster og jordbær og servér med lækre friskbagte kammerjunkere. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar