Koldskål med hyldeblomst - Sommerdessert

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Koldskål med hyldeblomst

Koldskål med hyldeblomst, friske jordbær og lækre sprøde hjemmebagte kammerjunkere! Denne koldskål ligger højt på listen over familiefavoritter herhjemme. Især når denne koldskål bliver smagt til med hjemmelavet hyldeblomstdrik. Koldskål kan laves på mange forskellige måder, men denne har jeg lavet med skyr og kærnemælk, som efterfølgende bliver vendt med letpisket flødeskum. Det smager fantastisk og koldskålen bliver så dejlig cremet. Jeg har også denne opskrift på koldskål, som er lavet med æggeblommer og smagt til med bagte rabarber. Hvad er din favorit koldskål? Rigtig god fornøjelse!

Koldskål med hyldeblomst

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Koldskål med hyldeblomst

Fremgangsmåde

Koldskål med hyldeblomst

Pisk skyr og hyldeblomstdrik sammen. Tilsæt kærnemælken og smag evt. til med sukker, hvis du bedst kan lide koldskålen sød. Lige inden koldskålen skal serveres, piskes fløden let til en helt blød flødeskum og vendes forsigtigt i koldskålen. Pynt med små fine hyldeblomster og jordbær og servér med lækre friskbagte kammerjunkere. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar