Kebabsalat - Opskrift på nem og lækker kebabsalat med dressing
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kebabsalat

Kebabsalat – Opskrift på nem og lækker kebabsalat med kebab, grøntsager og creme fraiche dressing med hvidløg. Kebabsalat er en sprød og snasket lækker salat, som består af kebabkød, fintsnittet iceberg salat, tomater, agurk, rødløg, creme fraiche dressing med hvidløg og purløg og en chiliolie. Salaten minder lidt om en salatpizza dog uden en pizzabund.

Jeg har brugt kebab fra frost, som kan købes i de fleste supermarkeder både med alm. kebab og kyllingekebab. Man kan også sagtens lave kebab selv, men med købt kebab det en meget nem og hurtig hverdagsret. Salaten kan serveres sammen med pitabrød, hvis man ønsker eller den kan kommes i tortillapandekager eller fladbrød. Prøv at erstat iceberg salat med fintsnittet spidskål, det er også super lækkert. prøv også min opskrift på Big Mac salat. Rigtig god fornøjelse!

Kebabsalat

Salat til 3-4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Kebab
Creme fraiche dressing
Derudover

Fremgangsmåde

Kebabsalat

Steg kebabkødet i en smule olie på en stegepande. Steg til det er sprødt.

Creme fraiche dressing

Rør alle ingredienserne sammen til en dressing. Smag den til.

Ved servering

Kom salat på et stort fad og fordel agurk, tomater og løg udover. Kom kebab på og dryp med dressing og chiliolie. Server straks. Velbekomme!

 

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar