Kebabsalat – Opskrift på nem og lækker kebabsalat med kebab, grøntsager og creme fraiche dressing med hvidløg. Kebabsalat er en sprød og snasket lækker salat, som består af kebabkød, fintsnittet iceberg salat, tomater, agurk, rødløg, creme fraiche dressing med hvidløg og purløg og en chiliolie. Salaten minder lidt om en salatpizza dog uden en pizzabund.
Jeg har brugt kebab fra frost, som kan købes i de fleste supermarkeder både med alm. kebab og kyllingekebab. Man kan også sagtens lave kebab selv, men med købt kebab det en meget nem og hurtig hverdagsret. Salaten kan serveres sammen med pitabrød, hvis man ønsker eller den kan kommes i tortillapandekager eller fladbrød. Prøv at erstat iceberg salat med fintsnittet spidskål, det er også super lækkert. prøv også min opskrift på Big Mac salat. Rigtig god fornøjelse!
Kebabsalat
Ingredienser
KebabFremgangsmåde
Kebabsalat
Steg kebabkødet i en smule olie på en stegepande. Steg til det er sprødt.
Creme fraiche dressing
Rør alle ingredienserne sammen til en dressing. Smag den til.
Ved servering
Kom salat på et stort fad og fordel agurk, tomater og løg udover. Kom kebab på og dryp med dressing og chiliolie. Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar