Kanelsnegle bagt med fløde – Opskrift på ekstra svampede og snaskede kanelsnegle bagte med fløde. Disse snegle er de ultimativt bedste snegle, jeg nogensinde har bagt. Jeg ved godt, at disse nemme og snaskede kanelsnegle er meget populære og min bedste opskrift i blandt mange derude, men nu tror jeg, at jeg har fået en ny favoritopskrift. Det særlige ved disse snegle er, at de, inden de bliver bagt, overhældes med fløde, som gør sneglene endnu mere snaskede og saftige og de får den bedste konsistens. Derudover smøres de færdigbagte kanelsnegle med en nem cream cheese frosting, som bare passer så godt til kanelsneglene.
Selve dejen er lavet uden æg, så opskriften kan laves i en vegansk udgave ved at bruge vegansk smørbar og vegansk fløde. I stedet for cream cheese frostingen, så kan sneglene toppes med glasur. Rigtig god fornøjelse!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.
Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.
Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Ingredienser
Dej
50 g gær
5 dl mælk, lun
150 g sukker
1 stor tsk. kardemomme
1 tsk. salt
150 g smør, blødt
Ca. 800 g hvedemel
Remonce
250 g smør, stuetemperatur
3-4 spsk. stødt kanel
75 g sukker
135 g brun farin
2 spsk. kartoffelmel
Cream cheese frosting
150 g smør, stuetemp.
2 dl flormelis
200 g flødeost, stuetemp.
Derudover
2 dl piskefløde
Fremgangsmåde
Dej
Opløs gæren i den lune mælk i en røreskål. Tilsæt, sukker, kardemomme, salt og ca. halvdelen af melet og ælt dejen med dejkrogen. Tilsæt smør. Tilsæt mere mel og ælt dejen til den slipper skålens sider og bliver blank og smidig. Det tager ca. 5-10 minutter, afhængig af hvor kraftig din røremaskine er. Lad dejen hæve i skålen i 1 time under et fugtigt viskestykke.
Remoncen
Bland alle ingredienserne godt sammen med en gaffel og stil remoncen til side, til den skal bruges.
Cream cheese frosting
Pisk ingredienserne sammen til en ensartet frosting.
Sådan laver du sneglene
Rul dejen ud til en firkant på 60×45 cm på et meldrysset bord. Smør remoncen ud på dejen og rul dejen til en “pølse”. Skær ud til 16 snegle i alt og kom dem i et fad eller bradepande ( mit fad er 28×35 cm). Jeg har brugt et fad, hvor bagepapir ikke er nødvendigt, men beklæd gerne med bagepapir. Lad sneglene efterhæve i 20 min.
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Hæld fløden udover sneglene og bag dem i ca. 20-25 min. Lad sneglene afkøle og smør frostingen ud på. Server straks. Velbekomme!
Dem må jeg prøve! Kan de fryses hvis man undlader toppingen?
Ja, den kan sagtens fryses uden toppingen 🙂
I din nemme opskrift bruger du marcipan for at gøre sneglene endnu mere snasket. Hvorfor bruger du ikke det i denne opskrift? Er marcipanen erstattet af fløden?
Der er mange, der ikke kan lide eller kan tåle marcipan, så jeg har bare lavet en opskrift uden. Dog kan der sagtens tilsættes marcipan 🙂
Kan andet end kartoffelmel bruges?
Lidt hvedemel kan også bruges 🙂
Det er de bedste kanel snegle jeg nogen sinde har smagt i hele mit liv OMG
Wow!! Så dejligt at høre 🙂
Kan man forberede dem og ligge dem på køl, og bage dem nogle timer senere?
Ja, men tilsæt lidt mindre gær så 🙂
Lavede den til min søns fødselsdag, og alle gæsterne sagde det var de bedste kanelsnegle de havde smagt. Mega lækre og bløde!
Årh, hvor er det dejligt at høre 🙂 Tusind tak for den søde besked!
Du skriver tænd og ovnen på 200 grader og bag sneglene. Betyder det at man sætter dem ind når ovnen er kold? Eller skal ovnen lige varme op først? Jeg har nemlig en opskrift hvor de skal sættes ind i kold ovn
Ovnen skal være varm, når sneglene sættes ind 🙂
Kan de laves dagen før uden at blive tørre?
De smager bedst nybagte, men de kan sagtens holde sig til dagen efter. De kan også koldhæves 🙂
Hej, kan dejen laves dagen før som en koldhævet dej?☺️
Ja, de kan sagtens koldhæves, så skal der bare tilsættes mindre gær 🙂
Forsatan det er de bedste snegle jeg har prøvet! Det er nu 3 gange jeg har lavet dem, og laver dobbelt portion denne gang :p Fløden gør at de forblive bløde og snasket, selv dagen efter.