Kanelsnegle bagt med fløde – Frederikke Wærens
Opskrifter Livsstil Shop

Kanelsnegle bagt med fløde

 

Kanelsnegle bagt med fløde – Opskrift på ekstra svampede og snaskede kanelsnegle bagte med fløde. Disse snegle er de ultimativt bedste snegle, jeg nogensinde har bagt. Jeg ved godt, at disse nemme og snaskede kanelsnegle er meget populære og min bedste opskrift i blandt mange derude, men nu tror jeg, at jeg har fået en ny favoritopskrift. Det særlige ved disse snegle er, at de, inden de bliver bagt, overhældes med fløde, som gør sneglene endnu mere snaskede og saftige og de får den bedste konsistens. Derudover smøres de færdigbagte kanelsnegle med en nem cream cheese frosting, som bare passer så godt til kanelsneglene.

Selve dejen er lavet uden æg, så opskriften kan laves i en vegansk udgave ved at bruge vegansk smørbar og vegansk fløde.  I stedet for cream cheese frostingen, så kan sneglene toppes med glasur. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

 

 

Snegle til 8-10 personer
Forberedelse 1 t. 30 min. / Tilberedning 1 t. / I alt 2 t. 30 min.
Ingredienser

Dej

50 g gær

5 dl mælk, lun

150 g sukker

1 stor tsk. kardemomme

1 tsk. salt

150 g smør, blødt

Ca. 800 g hvedemel

Remonce

250 g smør, stuetemperatur

3-4 spsk. stødt kanel

75 g sukker

135 g brun farin

2 spsk. kartoffelmel

Cream cheese frosting

150 g smør, stuetemp.

2 dl flormelis

200 g flødeost, stuetemp.

Derudover

2 dl piskefløde

Fremgangsmåde

Dej

Opløs gæren i den lune mælk i en røreskål. Tilsæt, sukker, kardemomme, salt og ca. halvdelen af melet og ælt dejen med dejkrogen. Tilsæt smør. Tilsæt mere mel og ælt dejen til den slipper skålens sider og bliver blank og smidig. Det tager ca. 5-10 minutter, afhængig af hvor kraftig din røremaskine er. Lad dejen hæve i skålen i 1 time under et fugtigt viskestykke.

Remoncen

Bland alle ingredienserne godt sammen med en gaffel og stil remoncen til side, til den skal bruges.

Cream cheese frosting

Pisk ingredienserne sammen til en ensartet frosting.

Sådan laver du sneglene

Rul dejen ud til en firkant på 60×45 cm på et meldrysset bord. Smør remoncen ud på dejen og rul dejen til en “pølse”. Skær ud til 16 snegle i alt og kom dem i et fad eller bradepande ( mit fad er 28×35 cm). Jeg har brugt et fad, hvor bagepapir ikke er nødvendigt, men beklæd gerne med bagepapir. Lad sneglene efterhæve i 20 min.

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Hæld fløden udover sneglene og bag dem i ca. 20-25 min. Lad sneglene afkøle og smør frostingen ud på. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

6 Comments
  1. I din nemme opskrift bruger du marcipan for at gøre sneglene endnu mere snasket. Hvorfor bruger du ikke det i denne opskrift? Er marcipanen erstattet af fløden?

    1. Der er mange, der ikke kan lide eller kan tåle marcipan, så jeg har bare lavet en opskrift uden. Dog kan der sagtens tilsættes marcipan 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.