Kanelsnegle a la gulerodskage - med cream cheese frosting

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE MADBRØD HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kanelsnegle a la gulerodskage

Kanelsnegle a la gulerodskage – altså to virkelig lækre ting smeltet sammen til en kage. Disse gulerodskage-kanelsnegle er vildt lækre og snaskede! De er med gulerodsremonce og er pyntet med den bedste cream cheese frosting og  drysset med hakkede valnødder. Mine kanelsnegle er meget populære her på bloggen og det samme er min gulerodskage. I er også ret vilde med disse kanelsnegle med remonce og kagecreme. Rigtig god fornøjelse!

Kanelsnegle a la gulerodskage

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 1 t. 45 min.
Tilberedning 25 min.
I alt 2 t 10 min.

Ingredienser

Kanelsnegle a la gulerodskage (giver ca. 20 snegle):
Remonce med gulerod:
Cream cheese frosting:
Derudover:

Fremgangsmåde

Dej:

Opløs gæren i halvdelen af den lunkne mælk i en røremaskine. Når det er opløst hældes resten af mælken i. Tilsæt salt, sukker, æg, smør og kardemomme og rør godt. Tilsæt nu ca. halvdelen af melet og ælt dejen på maskinen. Tilsæt derefter resten af melet indtil dejen ikke er klistret og slipper skålen, når den rører rundt. Lad dejen hæve i skålen i 1 time under et viskestykke.

Remonce med gulerod:

Bland alle ingredienserne sammen med en gaffel og stil det til side til det skal bruges.

Cream cheese frosting:

Pisk smør lyst og luftigt og tilsæt vanilje og citronskal. Tilsæt flormelis lidt adgangen imens der fortsat piskes. Pisk flødeosten i og pisk godt til der ikke er flere klumper og frostingen er luftig og ensartet. Stil den på køl indtil den skal bruges.

Sådan laver du sneglene:

Rul dejen ud i en firkant på et bord drysset med en anelse mel. Fordel remoncen på hele dejen og helt ud til kanterne. Rul dejen til en lang pølse og skær nogle lige store snegle ud. Placer sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir med lidt mellemrum. Lad kanelsneglene hæve i 30 minutter, imens du tænder ovnen på 200 C. Pensl sneglene med æg og bag dem  i ca. 20-25 minutter.

Lad sneglene køle lidt af. Smør cream cheese frosting på hver snegl og pynt med hakkede valnødder og nyd dem med det samme. Sneglene kan fryses og blot varmes i ovnen eller på en brødrister inden servering. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
  1. Hej!

    Hvor ser det bare lækkert ud. Den kan vel også laves uden røremaskine? Eller gør det noget ved dejen?

    Mvh.

    1. Er sikker på at dejen sagtens kan laves uden røremaskine 🙂 Rigtig god fornøjelse! Kh Frederikke

Skriv en kommentar