Joe's Club - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Joe’s Club

Joe’s Club- Opskrift på hjemmelavet Joe’s Club (clubsandwich) fra Joe & The Juice. Denne sandwich er så nem og virkelig lækker. Joe’s Club, som er Joe & The Juices version af en clubsandwich er super god og meget nem at lave selv. Sandwichen består af sandwichbrød, pesto, kyllingebryst, tomater og avocado. Jeg kommer også mozzarella skiver i, men det kan man sagtens undlade. Jeg bruger hjemmebagt sandwichbrød, både dette sandwichbrød men også disse paninibrød.

Hvis det skal gå hurtigt med sandwich’ne, så kan man også sagtens købe sandwichbrød der minder lidt om Joe & The Juice brødene. Kohberg har lavet nogle brød der hedder Cafe sandwich og de kan købes i Rema100, Bilka og på nemlig.com.

Prøv også min version af Joe & The Juice Tunacado sandwich med tunsalat. Rigtig god fornøjelse!

Joe's Club

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Joe's Club (til 4 sandwich)

Fremgangsmåde

Joe’s Club

Skær sandwicbrød over og rist dem på begge sider, så begge sider er sprøde. Det kan f.eks. gøres i en panini-grill eller på en brødrister.

Lav en sandwich ad gangen ved at smøre begge stykker brød med pesto og kom kylling, avocado, tomater og mozzarella på og klap sandwichen sammen. Lav de resterende sandwich og server. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar