Joe's Club – Frederikke Wærens
Opskrifter Livsstil Shop

Joe’s Club

Joe’s Club- Opskrift på hjemmelavet Joe’s Club (clubsandwich) fra Joe & The Juice. Denne sandwich er så nem og virkelig lækker. Joe’s Club, som er Joe & The Juices version af en clubsandwich er super god og meget nem at lave selv. Sandwichen består af sandwichbrød, pesto, kyllingebryst, tomater og avocado. Jeg kommer også mozzarella skiver i, men det kan man sagtens undlade. Jeg bruger hjemmebagt sandwichbrød, både dette sandwichbrød men også disse paninibrød.

Hvis det skal gå hurtigt med sandwich’ne, så kan man også sagtens købe sandwichbrød der minder lidt om Joe & The Juice brødene. Kohberg har lavet nogle brød der hedder Cafe sandwich og de kan købes i Rema100, Bilka og på nemlig.com.

Prøv også min version af Joe & The Juice Tunacado sandwich med tunsalat.Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Sandwich til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 20 min.
Ingredienser

Joe’s Club (til 4 sandwich)

4 stk. sandwichbrød

Pesto, f.eks. denne basilikumspesto

2 stk. stegt kyllingebryst

1 avocado, skåret i skiver

2 store tomater, skåret i skiver

1-2 mozzarella kugler, skåret i skiver

Fremgangsmåde

Joe’s Club

Skær sandwicbrød over og rist dem på begge sider, så begge sider er sprøde. Det kan f.eks. gøres i en panini-grill eller på en brødrister.

Lav en sandwich ad gangen ved at smøre begge stykker brød med pesto og kom kylling, avocado, tomater og mozzarella på og klap sandwichen sammen. Lav de resterende sandwich og server. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.