Halloumi burger med baba ganoush – opskrift på de lækreste vegetariske burgere med stegt halloumi og baba ganoush. Disse burgere smager så lækkert. Jeg elsker halloumi og det gør sig virkelig godt til vegetariske retter. Halloumi er en fast ost, som smager meget mildt og som steges eller grilles, til den bliver sprød på overfladen. Disse burgere er virkelig nemme at lave og kan fyldes med lige det, man allerbedst kan lide. Her har jeg lavet en lækker og cremet baba ganoush, som er en aubergine dip, som smager vidunderligt! Derudover er burgerne fyldt med friske grøntsager. Burgerbollerne er fra denne opskrift, med købte burgerboller kan også sagtens bruges. Hvis du ikke ønsker at komme baba ganoush i burgerne, så prøv med tzatziki, bearnaisemayo, chilimayo eller haydari. Prøv også denne vegetar burger med quinoabøf eller min crispy chicken burger. Rigtig god fornøjelse!
Halloumi burger med baba ganoush
Ingredienser
Baba ganoushFremgangsmåde
Baba ganoush
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Skyl auberginerne og skær dem over på langs. Snit nogle streger i auberginerne og kom lidt olie, salt og peber på. Bag dem i ca. 40-45 minutter til de er helt bløde. Lad dem køle af. Kom de bagte auberginer i en blender eller foodprocessor og blend det sammen med de øvrige ingredienser til det bliver cremet og ensartet. Smag til om der mangler salt eller peber.
Sådan samler du burgerne
Steg halloumi sprødt på en pande med en smule fedtstof. Varm burgerbollerne og smør bollerne med baba ganoush. Kom peberfrugt, spidskål, løg og halloumi i burgerne. Velbekomme!

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar