Cheeseburger - Opskrift på cheeseburger a la McDonalds
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cheeseburger

Cheeseburger – Opskrift på lækre og nemme cheeseburgere a la McDonalds. Det er så nemt og lækkert at lave cheeseburgere og så smager de bare virkelig godt. En cheeseburger fra McDonalds er jo virkelig simpel. Burgeres består kun af burgerboller, bøf med cheddarost, ketchup, sennep, finthakkede løg og syltede agurker i skiver. Jeg har aldrig arbejdet på McDonalds, men jeg har godt nok spist mange cheeseburgere igennem mit liv. På McDonalds samler de cheeseburgeren i en helt bestemt rækkefølge, så hvis du kender den helt korrekte rækkefælge, så skriv endelig.

Jeg har brugt cheddarost i skiver, men man kan også bruge den der helt billige variant, som man bruger til toast. Burgerbollerne skal helst være de helt bløde brioche boller, som kan købes i de fleste supermarkeder. Rigtig god fornøjelse!

Cheeseburger

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Cheeseburger

Fremgangsmåde

Cheeseburger

Form kødet til 4 bøffer. Krydr dem med salt.

Tryk dem let flade og steg i 2-3 min. på en tør pande. Vend bøfferne om og læg et stykke cheddar på. Steg i yderligere 2-3 min. Lun bollerne.

Kom ketchup og sennep på underbollerne og drys med løg. Læg bøfferne på og agurker ovenpå. Slut af med overbollen. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar