Loaded nachos med pulled chicken - Loaded nachos med pulled chicken
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Loaded nachos med pulled chicken

Loaded nachos med pulled chicken – Opskrift på lækre loaded nachos med pulled chicken og toppings. Disse nachos er så gode med krydret pulled kylling, der har stået at simret i salsa og taco krydderi. Nachos er altid lækkert, og især disse som er toppet med pulled chicken, ost, iceberg salat, majs, creme fraiche, guacamole og jalapenos. Nachos er så lækkert at servere, som en snack til filmaften, inden forretten til middagen, som mad til dine tømmermænd eller bare som nem aftensmad. Rigtig god fornøjelse!

Loaded nachos med pulled chicken

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 40 min.
I alt 50 min.

Ingredienser

Loaded nachos med pulled chicken
Derudover

Fremgangsmåde

Loaded nachos med pulled chicken

Brun kyllingebrysterne af i olivenolie på en pande sammen med taco krydderi på begge sider. Fordel salsa ovenpå kyllingen og  hæld lidt vand i salsa glasset og op på panden. Kom låg eller stanniol på panden og lad kyllingen stå at simre i ca. 25-30 minutter.

Kom herefter kyllingen på et skærebræt og træk kyllingen fra hinanden ved hjælp af to gafler. Kom kyllingen tilbage i saucen på panden og lad det stå og simre lidt.

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Fordel nachos på en bradepande med bagepapir. Fordel kyllingen på nachos og drys med revet ost. Bag i ovnen i ca. 8-10 minutter. Pynt med salat, majs, creme fraiche, guacamole (Guacamole) og jalapeños. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar