Butterdejssnegle med feta og spinat - Sprøde butterdejssnegle med fyld
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Butterdejssnegle med feta og spinat

Butterdejssnegle med feta og spinat – Opskrift på nemme og sprøde butterdejssnegle med fyld af spinat, forårsløg, feta og dild. Disse butterdejssnegle er inspireret af den græske tærte Spanakopita, som normalt laves med filodej. De er hurtige og nemme at lave og er perfekte at servere som en snack, som en del af et tapasbord, til picnic eller som en del af en buffet til f.eks. studentergilde. De kan sagtens bages om morgenen og så serveres om aftenen.

Stort set alt med butterdej er min livret og derfor har jeg også virkelig mange opskrifter med butterdej her på bloggen. Rigtig god fornøjelse!

Butterdejssnegle med feta og spinat

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Butterdejssnegle med feta og spinat

Fremgangsmåde

Butterdejssnegle med feta og spinat

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Steg forårsløg og spinat i olivenolie på en pande. Det skal blot stege et par minutter. Tag det af panden.

Rul butterdejen ud og fordel spinat og forårsløg på dejen. Drys med revet mozzarella, feta og dild. Rul sammen og skær ud til ca. 12 snegle. Pensl sneglene med æg og bag dem i ca. 18-20 min. Server straks eller afkøl dem. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar