Butterdejssnegle med feta og spinat - Sprøde butterdejssnegle med fyld
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Butterdejssnegle med feta og spinat

Butterdejssnegle med feta og spinat – Opskrift på nemme og sprøde butterdejssnegle med fyld af spinat, forårsløg, feta og dild. Disse butterdejssnegle er inspireret af den græske tærte Spanakopita, som normalt laves med filodej. De er hurtige og nemme at lave og er perfekte at servere som en snack, som en del af et tapasbord, til picnic eller som en del af en buffet til f.eks. studentergilde. De kan sagtens bages om morgenen og så serveres om aftenen.

Stort set alt med butterdej er min livret og derfor har jeg også virkelig mange opskrifter med butterdej her på bloggen. Rigtig god fornøjelse!

Butterdejssnegle med feta og spinat

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Butterdejssnegle med feta og spinat

Fremgangsmåde

Butterdejssnegle med feta og spinat

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Steg forårsløg og spinat i olivenolie på en pande. Det skal blot stege et par minutter. Tag det af panden.

Rul butterdejen ud og fordel spinat og forårsløg på dejen. Drys med revet mozzarella, feta og dild. Rul sammen og skær ud til ca. 12 snegle. Pensl sneglene med æg og bag dem i ca. 18-20 min. Server straks eller afkøl dem. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar