Butterdejssnegle med feta og spinat - Sprøde butterdejssnegle med fyld

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE MADBRØD HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Butterdejssnegle med feta og spinat

Butterdejssnegle med feta og spinat – Opskrift på nemme og sprøde butterdejssnegle med fyld af spinat, forårsløg, feta og dild. Disse butterdejssnegle er inspireret af den græske tærte Spanakopita, som normalt laves med filodej. De er hurtige og nemme at lave og er perfekte at servere som en snack, som en del af et tapasbord, til picnic eller som en del af en buffet til f.eks. studentergilde. De kan sagtens bages om morgenen og så serveres om aftenen.

Stort set alt med butterdej er min livret og derfor har jeg også virkelig mange opskrifter med butterdej her på bloggen. Rigtig god fornøjelse!

Butterdejssnegle med feta og spinat

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Butterdejssnegle med feta og spinat

Fremgangsmåde

Butterdejssnegle med feta og spinat

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Steg forårsløg og spinat i olivenolie på en pande. Det skal blot stege et par minutter. Tag det af panden.

Rul butterdejen ud og fordel spinat og forårsløg på dejen. Drys med revet mozzarella, feta og dild. Rul sammen og skær ud til ca. 12 snegle. Pensl sneglene med æg og bag dem i ca. 18-20 min. Server straks eller afkøl dem. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar