Butterdejssnegle med feta og spinat - Sprøde butterdejssnegle med fyld
Opskrifter Livsstil Shop

Butterdejssnegle med feta og spinat

Butterdejssnegle med feta og spinat – Opskrift på nemme og sprøde butterdejssnegle med fyld af spinat, forårsløg, feta og dild. Disse butterdejssnegle er inspireret af den græske tærte Spanakopita, som normalt laves med filodej. De er hurtige og nemme at lave og er perfekte at servere som en snack, som en del af et tapasbord, til picnic eller som en del af en buffet til f.eks. studentergilde. De kan sagtens bages om morgenen og så serveres om aftenen.

Stort set alt med butterdej er min livret og derfor har jeg også virkelig mange opskrifter med butterdej her på bloggen. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Snacks, Starters til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Butterdejssnegle med feta og spinat

3 stk. forårsløg, skåret i skiver

100 g frisk spinat

2 spsk. olivenolie

1 rulle fersk butterdej

100 g revet mozzarella

100 g feta, smuldret

1 bundt frisk dild, finthakket

1 sammenpisket æg til pensling

Fremgangsmåde

Butterdejssnegle med feta og spinat

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Steg forårsløg og spinat i olivenolie på en pande. Det skal blot stege et par minutter. Tag det af panden.

Rul butterdejen ud og fordel spinat og forårsløg på dejen. Drys med revet mozzarella, feta og dild. Rul sammen og skær ud til ca. 12 snegle. Pensl sneglene med æg og bag dem i ca. 18-20 min. Server straks eller afkøl dem. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.