Pizzamuffins - Opskrift på de lækreste pizzamuffins - perfekte i madpakken
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pizzamuffins

Pizzamuffins – opskrift på de lækreste pizzamuffins med skinke, pepperoni, ost, tomat og oregano. Disse muffins er så gode, og er perfekte at have med i madpakken. De er så nemme at lave, og i dejen kan der tilsættes alverdens fyld, f.eks. kan der tilsættes revet gulerødder eller squash. Jeg har bagt dem en del gange og især mine søskende er vilde med dem. Der kan også komme rester fra aftensmaden i f.eks. en rest kylling eller andet kød, så det ikke går til spilde. Server pizzamuffins til børnefødselsdagen, spis dem som en snack eller hav dem med i madpakken. Lav evt. dobbeltportion og frys halvdelen ned. Prøv også mine lækre pizzasnegle. Rigtig god fornøjelse!

Pizzamuffins

Opskrift til 6-12 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 25 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Pizzamuffins (12 stk.)

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Bland kærnemælk, havregryn og tomatpure sammen, så havregrynene kan suge væsken. Pisk æg og honning luftigt og skummende og tilsæt olien. Kom revet mozzarella, skinkestrimler  og pepperoni i æggeblandingen. Bland mel, salt, oregano og bagepulver sammen og vend det i dejen sammen med kærnemælk og havregryn.

Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag dem i ovnen i ca. 20-25 min. Lad muffinsene køle af og nyd dem. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
    1. Jeg tror dejen bliver lidt for flydende, hvis der tilsættes mælk, så måske der skal lidt mere mel i så. Hvis du ikke har kærnemælk, så har mælk blandet med citronsaft samme virkning. Ellers kan der bruges yoghurt natural. Jeg håber, at det kan hjælpe 🙂

Skriv en kommentar