Pizzamuffins – opskrift på de lækreste pizzamuffins med skinke, pepperoni, ost, tomat og oregano. Disse muffins er så gode, og er perfekte at have med i madpakken. De er så nemme at lave, og i dejen kan der tilsættes alverdens fyld, f.eks. kan der tilsættes revet gulerødder eller squash. Jeg har bagt dem en del gange og især mine søskende er vilde med dem. Der kan også komme rester fra aftensmaden i f.eks. en rest kylling eller andet kød, så det ikke går til spilde. Server pizzamuffins til børnefødselsdagen, spis dem som en snack eller hav dem med i madpakken. Lav evt. dobbeltportion og frys halvdelen ned. Prøv også mine lækre pizzasnegle. Rigtig god fornøjelse!
Ingredienser
Pizzamuffins (12 stk.)
3 dl kærnemælk eller A38
2 dl havregryn
2 spsk tomatpure
2 æg
1 spsk honning, flydende
2 spsk olivenolie eller rapsolie
100 g revet mozzarella
100 g skinkestrimler
50 g pepperoni
100 g hvedemel
50 g rugmel
1 nip salt
1 tsk. oregano
2 tsk bagepulver
Fremgangsmåde
Pizzamuffins
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Bland kærnemælk, havregryn og tomatpure sammen, så havregrynene kan suge væsken. Pisk æg og honning luftigt og skummende og tilsæt olien. Kom revet mozzarella, skinkestrimler og pepperoni i æggeblandingen. Bland mel, salt, oregano og bagepulver sammen og vend det i dejen sammen med kærnemælk og havregryn. Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag dem i ovnen i ca. 20-25 min. Lad muffinsene køle af og nyd dem. Velbekomme!