Pulled pork – Opskrift på den lækreste pulled pork af nakkefilet med marinade. Pulled pork er en amerikansk ret, som består af nakkefilet med en dry rub, som steges i ovnen ved svag varme i mange timer og efterfølgende trækkes det smør-møre kød fra hinanden. En dry rub er med tørrede krydderier, som man “rubber” på kødet. Jeg laver en anden slags marinade bestående af tomatpure, brunfarin, hvidløgspulver, paprika, løgpulver og salt. Udover marinaden som smøres på kødet inden det kommes i ovnen, så kan man servere det færdige kød med en barbequesauce.
Pulled pork burger
Pulled pork er nemt at lave og servere til mange gæster. Hjemme hos mig har vi tit serveret retten til fødselsdage. Pulled pork burger kan laves på forskellige måder, men min favorit pulled pork burger er med:
Rigtig god fornøjelse!
Pulled pork
Ingredienser
MarinadeFremgangsmåde
Marinade
Kan evt. blandes sammen dagen inden brug og opbevares på køl: Bland ingredienserne sammen til en marinade. Smag evt. til med ekstra salt.
Pulled pork
Tænd ovnen på 160 C varmluft.
Drys salt på nakkefileten og smør marinaden på. Kom nakkefileten i en gryde af støbejern eller en stegeso med låg. Hæld vand i så det lige dække bunden. Læg løg, hvidløg og gulerødder på og læg låg på.
Stil i ovnen i min. 4 timer, men gerne 6 timer. Kødet skal være så mørt så det nærmest falder fra hinanden med det samme.
Lige inden servering rives kødet fra hinanden med to gafler, og så er det klar til servering. Velbekomme!
Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.
Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.
Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.
Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂
Skriv endelig en kommentar