Coleslaw - Opskrift på coleslaw med spidskål, gulerødder og dressing
Opskrifter Livsstil Shop

Coleslaw

 

Coleslaw – Opskrift på den lækreste coleslaw med spidskål, gulerødder og dressing. Coleslaw er en amerikansk salat, som er så lækker og virkelig nem og hurtig at lave. Coleslaw er en salat, der består af fintsnittet kål, jeg har brugt spidskål, og revet gulerødder vendt sammen med en dressing bestående af mayonnaise og creme fraiche. I stedet for spidskål kan man bruge hvidkål, det skal bare skæres virkelig fint ud, da konsistensen er lidt hårdere en spidskål. Der kan også tilsættes helt fint hakket bladseller eller rødløg, det smager nemlig også super lækkert. Prøv også at tilsætte sennep og hvidvinseddike til dressingen, da det giver en virkelig god smag.

Hvad kan jeg bruge coleslaw til?

Coleslaw er en salat, der kan bruges og serveres til mange forskellige ting. Den mest almindelige ret at servere coleslaw til er nok pulled pork burger og spareribs. Coleslaw kan sagtens laves og blandes dagen inden servering og opbevares på køl. Den kan også laves klar ved at lave dressingen for sig og snitte grøntsagerne for sig, og så blande det sammen lige inden servering. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Salat, tilbehør til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 20 min.
Ingredienser

Coleslaw

75 g mayonnaise

165 g creme fraiche

1 tsk. sukker

Citronsaft

Salt og peber

1 spidskålshoved, fintsnittet

200 g gulerødder, revet

Fremgangsmåde

Coleslaw

Rør mayonnaise og creme fraiche sammen i en skål. Tilsæt sukker og smag til med citronsaft, salt og peber.

Tilsæt spidskål og revet gulerødder i dressingen og vend det godt rundt. Server coleslaw med det samme eller opbevar det på køl indtil servering. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.