Vegetar burger med quinoabøf og fetacreme - Opskrift på den bedste vegetar burger
Opskrifter Livsstil Shop

Vegetar burger med quinoabøf og fetacreme

Vegetar burger med quinoabøf og fetacreme – de lækreste burgere uden kød. Mhh jeg elsker en god snasket bruger med en god burgerbolle, dressing, grønt, bøf og ost. Men en snasket burger kan også laves vegetarisk, som jeg har gjort her med en lækker og sprød quinoabøf smagt til med ost og krydderier. Jeg har bagt bløde og luftige burgerboller efter denne opskrift, lavet en god cremet fetacreme/fetadip smagt til med frisk persille, syltede rødløg og diverse grøntsager.  Prøv også min lækre crispy chicken bruger. Rigtig god fornøjelse!

Burger til 6 personer
Forberedelse 1 t. / Tilberedning 30 min. / I alt 1 t. 30 min.
Ingredienser

Quinoabøffer (6 stk.)

350 g quinoa, kogt

4 æg

3 spsk rasp

2 spsk hvedemel

100 g revet ost

2 fed hvidløg, presset

1 løg, finthakket

1 tsk salt

1 tsk chiliolie eller tørret chili

1 tsk oregano

1 tsk spidskommen

Salt og peber

Godt med olivenolie til stegning

Fetacreme

Lav denne fetacreme

Derudover

Burgerboller, f.eks. disse hjemmebagte

Salat

Avocado

Tomat

Agurk

Rødløg, f.eks. syltede rødløg

Fremgangsmåde

Quinoabøffer

Bland de kogte quinoa sammen med de øvrige ingredienser til en klistret og sammenhængende masse. Form massen til 6 lige store bøffer. Hvis du synes massen er lidt for klistret, så kan du tage lidt vand på fingrene, så er det nemmere at arbejde med.

Varm en pande op med olivenolie. Olivenolien skal helst dække hele bunden af panden. Steg bøfferne ved høj varme i ca. 3 minutter på hver side eller indtil de bliver gyldne og sprøde. Lad bøfferne dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Lav de øvrige elementer klar og saml burgerne med fetacreme, grøntsager og quinoabøffer. Velbekomme!

Bedøm denne ret

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.