Big Mac Tacos - Tacos inspireret af den populære McDonalds Big Mac
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Big Mac Tacos

 

Big Mac Tacos – Opskrift på de lækreste tacos inspireret af den populære McDonalds burger Big Mac. Den populære Big Mac burger fra McDonalds består af burgerboller, to bøffer, cheddar, Bic Mac dressing og løg. Her er det tortilla pandekager der udgør burgerbollen. Selve kødet fordeles og presses ud på tortilla pandekager, som så steges på panden. Her kommes cheddar ost på, hvorefter tacos pyntes med iceberg salat, tomater, løg og Bic Mac dressing. Det er en super lækker aftensmad, som nemt kan laves på dage, hvor det gerne skal gå stærkt med aftensmaden.

Prøv også min opskrift på Big Mac salat. Rigtig god fornøjelse!

Big Mac tacos

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Big Mac dressing
Big Mac Tacos

Fremgangsmåde

Big Mac dressing

Rør mayonnaise sammen med creme fraiche, ketchup, sød sennep og hvidløgspulver. Tilsæt hakkede syltede agurker og smag dressingen til med salt og peber. Stil dressingen på køl indtil brug.

Big Mac Tacos

Bland hakket oksekød med krydderier. Fordel kødet på de 4 tortilla pandekager og pres det godt ud til kanten. Steg pandekagerne med kødsiden ned mod panden i 2-3 min. Vend pandekagerne om og kom 1-2 skiver cheddar ost på og steg i yderligere 2 min. Når de allesammen er stegt pyntes de med salat, løg, tomater og Big Mac dressing. Server straks. Velbekommen!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar