Grønkålssalat med bagte rødbeder – Opskrift på den lækreste salat med grønkål, bagte rødbeder, feta og appelsin. Denne salat er så god, og virkelig lækkert tilbehør til aftensmaden. Salaten består af frisk grønkål, der vendes med denne vinaigrette og derefter toppes med appelsiner i tern, bagte rødbeder, feta og bagte mandler. Det er en let og frisk salat, som kan serveres til de fleste kødretter eller til andre grøntsager. Salaten er også perfekt at servere til julemiddagen, hvor det kan være dejligt med et frisk indslag til den fede julemad.
I stedet for appelsiner, så kan der kommes friske æbletern i salaten eller granatæblekerner. Mandlerne har jeg bare bagt i ovnen, men prøv også med disse saltmandler, som smager skønt i salater. Prøv også min opskrift på frisk rødkålssalat. Rigtig god fornøjelse!
Grønkålssalat med bagte rødbeder
Ingredienser
Grønkålssalat med bagte rødbederFremgangsmåde
Grønkålssalat med bagte rødbeder
Skyl grønkål grundigt. Skær det ud i strimler og bland grønkålen med vinaigretten. Kom det op på et fad og top med appelsiner i tern, bagte rødbeder og feta.
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Kom mandlerne på en bageplade med bagepapir og bag mandlerne ca. 8 min.
Pynt salaten med de bagte mandler. Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.
Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.
Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.
Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂
Skriv endelig en kommentar