Bagte rødbeder - Opskrift på ovnbagte rødbeder perfekt tilbehør
Opskrifter Livsstil Shop

Bagte rødbeder

Bagte rødbeder – Opskrift på ovnbagte rødbeder, som er skønt tilbehør til aftensmaden og i salater. Rødbeder er sådan en dejlig rodfrugt, og rødbede smager så skønt, når den skæres i tern vendes med olie, salt og peber og bages i ovnen. Rødbederne får et skønt bid, men samtidig bliver de også lidt “seje” i konsistensen og får en dejlig sødme, når de bages i ovnen. Du kan sagtens lave en stor portion af de bagte rødbeder, og opbevarer dem på køl i en beholder, og så tage nogle ud, når du skal bruge dem. Prøv f.eks. denne grønkålssalat med bagte rødbeder, feta og mandler.

Rødbedeternene kan også vendes i honning, inden de kommer i ovnen eller de kan drysses med rosmarin eller timian. Prøv også at bage rødbederne sammen med løg og gulerødder. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Tilbehør til 4 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 25 min.
Ingredienser

Bagte rødbeder

650 g rødbeder

1 tsk. salt

0,5 dl olivenolie

Fremgangsmåde

Bagte rødbeder

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skræl rødbederne og skær dem i tern. Kom dem i en skål med salt og olivenolie og bland det godt sammen. Hæld rødbederne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag rødbederne i ca. 20 minutter. Rør lidt i dem undervejs. Server straks eller opbevar dem i en luftæt beholder i op til 1 uge på køl. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.