Bagte rødbeder - Opskrift på ovnbagte rødbeder perfekt tilbehør
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagte rødbeder

Bagte rødbeder – Opskrift på ovnbagte rødbeder, som er skønt tilbehør til aftensmaden og i salater. Rødbeder er sådan en dejlig rodfrugt, og rødbede smager så skønt, når den skæres i tern vendes med olie, salt og peber og bages i ovnen. Rødbederne får et skønt bid, men samtidig bliver de også lidt “seje” i konsistensen og får en dejlig sødme, når de bages i ovnen. Du kan sagtens lave en stor portion af de bagte rødbeder, og opbevarer dem på køl i en beholder, og så tage nogle ud, når du skal bruge dem. Prøv f.eks. denne grønkålssalat med bagte rødbeder, feta og mandler.

Rødbedeternene kan også vendes i honning, inden de kommer i ovnen eller de kan drysses med rosmarin eller timian. Prøv også at bage rødbederne sammen med løg og gulerødder. Rigtig god fornøjelse!

Bagte rødbeder

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Bagte rødbeder

Fremgangsmåde

Bagte rødbeder

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skræl rødbederne og skær dem i tern. Kom dem i en skål med salt og olivenolie og bland det godt sammen. Hæld rødbederne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag rødbederne i ca. 20 minutter. Rør lidt i dem undervejs. Server straks eller opbevar dem i en luftæt beholder i op til 1 uge på køl. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar