Flødebollekage - Opskrift på den lækreste og nemmeste dessert med flødeboller
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Flødebollekage

Flødebollekage – opskrift på den lækreste og nemmeste kage/dessert med kiks, flødeboller, flødeskum og bær. Flødebollekage, det lyder nærmest for godt til at være sandt ikke? Ikke desto mindre er det præcis, hvad denne opskrift byder på. En virkelig nem og hurtig dessert, som laves lige inden den skal serveres. Jeg har brugt TUC kiks, men digestive kiks kan også sagtens bruges eller makroner. I stedet for flødeskum kan der også bruges creme fraiche eller mascarponecreme. Denne kage minder ret meget om min hurtige kage med kiks, karamel og flødeskum, den er i hvert fald lige så hurtig. Hvis du er lige så vild med flødeboller som jeg er, så skal du prøve min flødebollebrownie-kage eller hjemmelavede flødeboller. Rigtig god fornøjelse!

Flødebollekage

Dessert til 8-10 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Flødebollekage

Fremgangsmåde

Flødebollekage

Knus kiksene og kom dem i et fad. Mas flødebollerne og kom 12 af dem ovenpå kiksene. Kom halvdelen af flødeskummet på sammen med halvdelen af bærrene og gentag dette i samme rækkefølge til du har brugt alle elementerne. Stil kagen på køl i 15 min og nyd den med det samme. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar