Flødebollekage - Opskrift på den lækreste og nemmeste dessert med flødeboller
Opskrifter Livsstil Shop

Flødebollekage

Flødebollekage – opskrift på den lækreste og nemmeste kage/dessert med kiks, flødeboller, flødeskum og bær. Flødebollekage, det lyder nærmest for godt til at være sandt ikke? Ikke desto mindre er det præcis, hvad denne opskrift byder på. En virkelig nem og hurtig dessert, som laves lige inden den skal serveres. Jeg har brugt TUC kiks, men digestive kiks kan også sagtens bruges eller makroner. I stedet for flødeskum kan der også bruges creme fraiche eller mascarponecreme. Denne kage minder ret meget om min hurtige kage med kiks, karamel og flødeskum, den er i hvert fald lige så hurtig. Hvis du er lige så vild med flødeboller som jeg er, så skal du prøve min flødebollebrownie-kage eller hjemmelavede flødeboller. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Dessert til 8-10 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 15 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Flødebollekage

1 pakke TUC kiks

24 flødeboller

Flødeskum af 5 dl piskefløde

1 bakke friske hindbær

1 bakke friske jordbær

1 bakke friske blåbær

Fremgangsmåde

Flødebollekage

Knus kiksene og kom dem i et fad. Mas flødebollerne og kom 12 af dem ovenpå kiksene. Kom halvdelen af flødeskummet på sammen med halvdelen af bærrene og gentag dette i samme rækkefølge til du har brugt alle elementerne. Stil kagen på køl i 15 min og nyd den med det samme. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.