Fish tacos - Opskrift på lækre fish tacos med sprødt og krydret torsk
Opskrifter Livsstil Shop

Fish tacos

Fish tacos – Opskrift på de lækreste fish tacos med sprødt og krydret torsk. Tacos med fisk er en nem og lækker ret som egner sig godt til både store og små. Tacos kan fyldes med et hav af forskelligt fyld og her er fyldet altså torsk, som er vendt i spicy crispy chicken krydderi. I stedet for dette sprøde krydderi, så kan man også bare vende fisken i æg og pankorasp. Jeg har fyldt disse tacos med sprøde grøntsager, mango, avocado, hjemmelavede syltede rødløg og chilimayo. Hvis man ønsker at lave dem i en vegetarisk version, så har jeg også en opskrift på vegetariske tacos med blomkål og halloumi i stedet for kød. Rigtig god fornøjelse!

Fish tacos

Mexi mad, til 4 personer
Forberedelse 20 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Fish tacos

8 stk. bløde tacos

450 g frisk torskefilet

1 brev crispy chicken krydderi fra Santa Maria

2 dl olivenolie

1/2 spidskålshoved, jeg har brugt lilla spidskål, fintsnittet

2 stk. snack peber, skåret i tynde ringe

1/2 mango, skåret i små tern

1 avocado, skåret i små tern

Syltede rødløg, f.eks. fra denne opskrift

Evt. chilimayo

Frisk persille eller koriander

2 lime, skåret i både

Fremgangsmåde

Fish tacos

Skær fisken i passende stykker og vend den sammen med crispy chicken krydderi. Varm en pande op med olivenolie ved middelvarme. Steg fisken til den er gennemstegt.

Lun de bløde tacos og anret dem med spidskål, peberfrugt, mango, avocado, fisk, syltede rødløg, chilimayo, friske krydderurter og lime. Server straks. Velbekomme!

 

 

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.