Fastelavnsboller af wienerbrødsdej med hindbærflødeskum - Opskrift på fastelavnsboller
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fastelavnsboller af wienerbrødsdej med hindbærflødeskum

Der findes et væld af forskellige slags fastelavnsboller med forskellige smage og fyld. I dag byder jeg på fastelavnsboller af wienerbrødsdej med hindbærflødeskum. Sprødt og luftigt wienerbrødsdej lagt sammen med solbærsyltetøj og hindbærflødeskum og pyntet med en klat hvid chokolade. Helt klassisk og helt perfekt! Solbærsyltetøj kan skiftes ud med hindbærsyltetøj og flødeskummet kan også laves uden hindbær. I min opskrift på wienerbrødsdej har jeg bagt bollerne med kagecreme i, men det kan man sagtens undlade. Jeg har efterhånden en del opskrifter på fastelavnsboller: de klassiske fastelavnsboller med remonce og kagecreme, choux au craquelin, Semlor, wienerbrødsdej med kagecreme, flødeskum og chokolade, vandbakkelser med hindbærskum og fastelavnsboller med karamelflødeskum og nutella. Rigtig god fornøjelse!

Fastelavnsboller af wienerbrødsdej med hindbærflødeskum

Opskrift til 4-8 personer
Forberedelse 1 t.
Tilberedning 30 min.
I alt + 2 t.

Ingredienser

Wienerbrødsdej Hindbærflødeskum
Derudover

Fremgangsmåde

Wienerbrødsdej

Lav wienerbrødsdejen, bag og lad bollerne køle helt af.

Hindbærflødeskum

Skold hindbærrene og hæld dem i en si, så de kan tø op og saften kan blive siet fra. Bland flormelis og kartoffelmel i hindbærrene. Pisk fløden med vaniljesukker til en let skum og vend hindbærrene forsigtigt i.

Sådan samler du fastelavnsbollerne

Fastelavnsbollerne samles, lige inden de skal spises: Kom hindbærflødeskummet op i en sprøjtepose med f.eks. en stjernetyl. Flæk de afkølede boller, og kom en tsk syltetøj i midten af den nederst bolle og sprøjt flødeskum rundt om. Læg den anden halve bolle ovenpå. Pynt fastelavnsbollerne med smeltet hvid chokolade og drys evt. med lidt hindbærpulver, krymmel eller guldstøv som pynt. Servér fastelavnsbollerne med det samme, så er de bedst. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar