Fastelavnsboller af wienerbrødsdej med hindbærflødeskum - Opskrift på fastelavnsboller
Opskrifter Livsstil Shop

Fastelavnsboller af wienerbrødsdej med hindbærflødeskum

Der findes et væld af forskellige slags fastelavnsboller med forskellige smage og fyld. I dag byder jeg på fastelavnsboller af wienerbrødsdej med hindbærflødeskum. Sprødt og luftigt wienerbrødsdej lagt sammen med solbærsyltetøj og hindbærflødeskum og pyntet med en klat hvid chokolade. Helt klassisk og helt perfekt! Solbærsyltetøj kan skiftes ud med hindbærsyltetøj og flødeskummet kan også laves uden hindbær. I min opskrift på wienerbrødsdej har jeg bagt bollerne med kagecreme i, men det kan man sagtens undlade. Jeg har efterhånden en del opskrifter på fastelavnsboller: de klassiske fastelavnsboller med remonce og kagecreme, choux au craquelin, Semlor, wienerbrødsdej med kagecreme, flødeskum og chokolade, vandbakkelser med hindbærskum og fastelavnsboller med karamelflødeskum og nutella. Rigtig god fornøjelse!

Fastelavnsboller til 4-8 personer
Forberedelse 1 t. / Tilberedning 30 min. / I alt + 2 t.
Ingredienser

Wienerbrødsdej

Denne opskrift

Hindbærflødeskum

250 g frosne hindbær

100 g flormelis

5 dl piskefløde

1 tsk. vaniljesukker

Derudover

Solbærsyltetøj eller en anden slags syltetøj, 1 tsk til hver bolle

100 g hvid chokolade, smeltet

Fremgangsmåde

Wienerbrødsdej

Lav wienerbrødsdejen, bag og lad bollerne køle helt af.

Hindbærflødeskum

Skold hindbærrene og hæld dem i en si, så de kan tø op og saften kan blive siet fra. Bland flormelis og kartoffelmel i hindbærrene. Pisk fløden med vaniljesukker til en let skum og vend hindbærrene forsigtigt i.

Sådan samler du fastelavnsbollerne

Fastelavnsbollerne samles, lige inden de skal spises: Kom hindbærflødeskummet op i en sprøjtepose med f.eks. en stjernetyl. Flæk de afkølede boller, og kom en tsk syltetøj i midten af den nederst bolle og sprøjt flødeskum rundt om. Læg den anden halve bolle ovenpå. Pynt fastelavnsbollerne med smeltet hvid chokolade og drys evt. med lidt hindbærpulver, krymmel eller guldstøv som pynt. Servér fastelavnsbollerne med det samme, så er de bedst. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.