Fajitas med avocadosalsa – opskrift på de lækreste fajitas med kylling og avocadosalsa. Fajitas er så lækkert og nemt at lave. Det er en god hverdagsret, da det ikke kræver meget tid i køkkenet. Disse fajitas er lavet med kylling, men strimler af oksekød eller svinekød smager også lækkert. Og hvis du ønsker at lave det i en vegetarisk udgave, så kan kødet erstattes med kidney bønner eller sorte bønner. Fajitas kan pyntes med f.eks. koriander, hjemmelavet chiliolie, majs, sriracha, creme fraiche eller fintsnittet spidskål. Det kan også spises med ris til, i stedet for tortillapandekager. En af mine helt store madfavoritter, og også min families, er helt klart mexicansk mad. Det er virkelig velsmagende mad med skønne krydderier og som kan laves på alverdens måder. Jeg tror også de fleste familier har mexicanske pandekager på aftensmadsmenuen ret ofte. Denne opskrift er inspireret af en måltidskasse vi fik fra nemlig.com, og det fik mig til at tænke på, at der da manglede sådan en fajitas opskrift her på bloggen.
Prøv også denne ret med krydret kylling og hjemmelavet tortilla chips eller mine hjemmelavede tacos med forskelligt fyld. Rigtig god fornøjelse!
Fajitas med avocadosalsa
Ingredienser
AvocadosalsaFremgangsmåde
Avocadosalsa
Kom avocado, tomater, forårsløg og chili i en skål med olivenolie, limesaft og salt og peber. Lad det gerne stå at trække.
Fajitas
Svits løg og hvidløg på en pande med olie. Tilsæt kyllingen, fajitas krydderimix og limesaft. Steg det til kyllingen er gennemstegt. Tilsæt peberfrugterne til sidst og lad dem stege med.
Server fajitas på tortillapandekager med avocadosalsa, revet ost og evt. koriander, hakket chili og limesaft. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar