Lækker opskrift på en cremet pastaret med flødeost og peberfrugt
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cremet pastaret med flødeost og peberfrugt

En lækker cremet pastaret med flødeost og peberfrugt, som er perfekt tilbehør eller ret til aftensmaden. Pastaretten er dejlig smagfuld og saucen har en anelse holiday dip vibes over sig. Server pastaen med f.eks. stegt kyllingebryst eller sprødt stegt parmaskinke. Et godt drys parmesan ville heller ikke skade retten. Er du også vil med pastaretter så tjek nogle af mine andre opskrifter ud: One pot pasta med squash og kylling, cremet pasta med svampe og mozzarella og One pot pasta med bacon.  God fornøjelse!

Cremet pastaret med flødeost og peberfrugt

Ingredienser

Cremet pastaret med flødeost og peberfrugt (til 4 personer):

Fremgangsmåde

Cremet pastaret med flødeost og peberfrugt:

Sæt vand over til pasta og kog pastaen, som angivet på pakken. Ordn grøntsagerne imens. Svits løg og hvidløg på en pande i olivenolie. Tilsæt tomater og peberfrugt. Hæld bouillon på panden og lad det stå at boble lidt og tilsæt flødeosten og tomatpuré og rør det rundt til det er “smeltet”. Hæld lidt fløde på og krydr med salt og peber. Lad saucen stå at simre ved jævne omrøringer indtil saucen er blevet lidt tykkere i konsistensen. Smag til om der mangler salt eller peber. Hæld herefter vandet fra pastaen og vend den varme pasta rundt i saucen og drys med frisk persille. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar