Confiterede tomater med burrata
Opskrift på confiterede tomater med hvidløg, timian og burrata. Confiterede tomater er tomater der bages i olivenolie, som giver de lækreste, nærmest karamelliserede, tomater. Jeg har bagt tomaterne med frisk timian og hvidløg. De confiterede tomater smager så dejligt, hvis de serveres sammen med burrata og lækkert ristet brød, f.eks. ciabatta flutes.
I stedet for burrata kan tomaterne serveres med mozzarella, feta eller gedeost. Prøv også at komme tomaterne i en salat eller sandwich.
Tip: Hvis du ikke bruger alle tomaterne og olien, så kan det hældes på et patentglas og opbevares 1-2 uger på køl.
Prøv også min opskrift på bagte tomater med fetadip eller langtidsbagte tomater. Rigtig god fornøjelse!
Confiterede tomater med burrata
Ingredienser
Confiterede tomater med burrataFremgangsmåde
Confiterede tomater med burrata
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Kom tomater, hvidløgsfed, timian, salt og peber i et ildfast fad eller en lille støbejernsgryde. Hæld olivenolie udover. Bag i ovnen i 15 minutter og rør rundt i tomater. Bag i yderligere 15 min.
Kom tomaterne med hvidløg på et fad sammen med burrata. Server med lækkert ristet brød. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Jeg har !avet pisket smør !er røgesalt, men skalhelt klart prøve brunet, pisket smør.
Jeg er meget begejstret for dine opskrifter med burrata. Man ser næsten ingen eller kun nogen cabreselign.