Confiterede tomater med burrata - Confiterede tomater
Opskrifter Livsstil Shop

Confiterede tomater med burrata

Confiterede tomater med burrata

Opskrift på confiterede tomater med hvidløg, timian og burrata. Confiterede tomater er tomater der bages i olivenolie, som giver de lækreste, nærmest karamelliserede, tomater. Jeg har bagt tomaterne med frisk timian og hvidløg. De confiterede tomater smager så dejligt, hvis de serveres sammen med burrata og lækkert ristet brød, f.eks. ciabatta flutes.

I stedet for burrata kan tomaterne serveres med mozzarella, feta eller gedeost. Prøv også at komme tomaterne i en salat eller sandwich.

Tip: Hvis du ikke bruger alle tomaterne og olien, så kan det hældes på et patentglas og opbevares 1-2 uger på køl.

Prøv også min opskrift på bagte tomater med fetadip eller langtidsbagte tomater. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Tilbehør til 4-6 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 40 min.
Ingredienser

Confiterede tomater med burrata

650 g cherry tomater

6 fed hvidløg

Et par kviste timian

Salt og peber

4 dl olivenolie

2 stk. burrata

Ristet brød

 

 

 

Fremgangsmåde

Confiterede tomater med burrata

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Kom tomater, hvidløgsfed, timian, salt og peber i et ildfast fad eller en lille støbejernsgryde. Hæld olivenolie udover. Bag i ovnen i 15 minutter og rør rundt i tomater. Bag i yderligere 15 min.

Kom tomaterne med hvidløg på et fad sammen med burrata. Server med lækkert ristet brød. Velbekomme!

Bedøm denne ret

1 Comment
  1. Jeg har !avet pisket smør !er røgesalt, men skalhelt klart prøve brunet, pisket smør.
    Jeg er meget begejstret for dine opskrifter med burrata. Man ser næsten ingen eller kun nogen cabreselign.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.