Butterdej med olivencreme – Opskrift på nemme og lækre butterdejssnacks pyntet med olivencreme, finthakkede skalotteløg og frisk persille. Butterdej er altid godt og man kan bruge butterdej til alverdens lækre sager. Her har jeg skåret butterdejsplader ud i mindre plader, bagt dem og pyntet dem med en lækker cremet olivencreme, finthakket skalotteløg og frisk persille. Jeg har brugt grønne oliven i cremen, men du kan bruge lige de oliven du allerbedst kan lide. Server disse butterdejssnacks som starters f.eks. på en buffet eller til nytårsaften.
Jeg har mange andre opskrifter med butterdej. Prøv f.eks. disse lækre butterdejssnegle med pesto og ost, asparges med butterdej og bacon eller butterdejspakker med spinat og feta. Rigtig god fornøjelse!
Butterdej med olivencreme
Ingredienser
Butterdej med olivencremeFremgangsmåde
Butterdej med olivencreme
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Skær hver butterdejsplade 3 stykker, så du i alt har 18 små butterdejsplader. Placer dem på en bageplade med bagepapir og pensl med sammenpisket æg. Bag butterdej i ca.12-15 minutter eller indtil det puffer op og tager farve. Lad herefter butterdejen afkøle på en rist.
Blend ricotta, oliven, creme fraiche og hvidløg sammen i en foodprocessor eller minihakker. Smag til med salt og peber.
Pynt butterdej med olivencreme, hakkede løg og frisk persille. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar