Asparges med bacon og butterdej - Asparges svøbt i butterdej med bacon
Opskrifter Livsstil Shop

Asparges med bacon og butterdej

Asparges med bacon og butterdej – Opskrift på asparges svøbt i butterdej med bacon og flødeost. Disse asparges-bacon-flødeost-butterdejstwisters er så lækre og nemme at lave. De består af friske grønne asparges som svøbes ind i butterdej smurt med flødeost og bacon. Det er en vidunderlig god kombination. Jeg bruger neutral flødeost men flødeost med smag kan også sagtens bruges f.eks. pikantost eller flødeost med urter.

Jeg bruger butterdejsplader fra frost, som lige skal tø op i ca. 15 minutter inden det bruges. Det passer med at opskriften giver 18 stk., hvis man bruger en pakke med 6 plader butterdej i. En frisk butterdejsrulle kan også sagtens bruges i stedet for.

Disse asparges-bacon-flødeost-butterdejstwisters er perfekte at servere som en snack, som en del af et tapasbord, til picnic eller som en del af en buffet til f.eks. studentergilde. De kan sagtens bages om morgnen og så serveres om aftenen. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Snack, Tilbehør til 6-8 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 40 min.
Ingredienser

Asparges med bacon og butterdej (ca. 18 stk.)

1 æske butterdejsplader (med 6 stk.) eller 1 rulle butterdej

2 pakker bacon i skiver

1 bundt friske asparges

50 g flødeost, neutral eller med smag

1 sammenpisket æg til pensling

Fremgangsmåde

Asparges med bacon og butterdej

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Smør hver butterdejsplade med flødeost og del butterdejspladen i 3 dele på den aflange led. Placer et stykke bacon på hver del og sno rundt om en asparges. Placer på en bageplade med bagepapir og pensl med sammenpisket æg. Bag i ca. 30 minutter eller indtil de er sprøde og har fået farve. Lad dem afkøle på en rist og server dem. Velbekomme!

 

 

Bedøm denne ret

1 Comment
  1. Har lige selv bagt dem og de er over alt forventning!

    Dog vil jeg sige at jeg kunne med nød og næppe for til 12 styks ud af én butterdejsrulle, selvom der står til ca 18 i opskriften.
    Så hvis man vælger at bruge en butterdejsrulle skal man muligvis købe 2 stk ruller.
    Dertil var 20 minutter nok for mig i ovnen.

    Men super lækre og kan klart anbefales! Tak for opskriften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.