Butterdejssnegle med pesto - Opskrift på butterdejssnegle med pesto og ost
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Butterdejssnegle med pesto

Butterdejssnegle med pesto – Opskrift på lækre butterdejssnegle med pesto, flødeost og revet ost. De lækreste snegle med butterdej, som er virkelig nemme og hurtige at lave. Det er nærmest så nemt, så jeg ikke engang ville kalde det en opskrift!

Disse sprøde snegle kan fyldes med lige det du bedst kan lide. Her har jeg fyldt dem med neutral flødeost, grøn pesto og revet mozzarella ost. Det kan også være en flødeost med f.eks. urter og en anden slags pesto og ost.

Server butterdejssneglene som en lækker velkomstsnack til et glas bobler, på brunchbordet, til nytårsaften eller til studenterfesten. Du kan se mange flere snacks/kanapeer lige her. Rigtig god fornøjelse!

Butterdejssnegle med pesto

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Butterdejssnegle med pesto

Fremgangsmåde

Butterdejssnegle med pesto

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Smør flødeost ud på butterdejen, smør pesto på og drys med revet ost. Rul dejen sammen og skær den ud til ca. 15 snegle og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag snegle i ca. 18-20 min. indtil de er gyldne og sprøde. Lad dem afkøle og server dem. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar