Burrito bowl - Opskrift på burrito inspireret salat bowl
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Burrito bowl

Burrito bowl – Opskrift på den lækreste burrito bowl salat med ris, bønner, nachos og krydret kød. Denne mexicansk inspireret burrito bowl salat er så nem at lave og virkelig lækker. En burrito er en mexicansk tortilla pandekage rullet sammen med bl.a. ris, bønner, kød og grønt. Her har jeg taget de forskellige ingredienser og blandet sammen til den lækreste salat.

Salaten består af ris, sorte bønner, blandet salat, tomat, agurk, krydret hakket oksekød, revet ost, avocado, spidskål, majs, nachos, syltede rødløg og forårsløg. Det er en mættende salat, som sagtens kan serveres både til frokost og aftensmad. Jeg har lavet en olie-eddike dressing og hældt udover salaten, men det kan også være denne hjemmelavede ranch dressing. I stedet for oksekød, kan salaten serveres med denne lækre pulled chicken med salsa. Rigtig god fornøjelse!

Burrito bowl

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Burrito bowl
Dressing
Derudover

Fremgangsmåde

Burrito bowl

Kog risene som angivet på pakken/posen.

Steg kødet i olie og tilsæt taco krydderi. Steg indtil kødet er gennemstegt.

Dressing

Kom alle ingredienserne i en skål eller et glas med låg og rør/ryst det godt sammen og smag til med salt og peber.

Kom den blandede salat på et fad eller en stor skål. Tilsæt de øvrige ingredienser og bland salaten rundt (Syltede rødløg). Hæld dressingen udover salaten og server straks. Server evt. med koriander og lime. Velbekomme!

 

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar