Bruschetta med burrata og bagte tomater – Opskrift på bruschetta deluxe med smørstegt surdejsbrød, burrata, hvidløg og bagte tomater. Bruschetta er Italiensk antipasto, som består af ristet brød, som gnides med hvidløg og toppes med olivenolie og tomater. Her har jeg så lige taget den skridtet videre og tilføjet noget af det bedste i verden, nemlig burrata. Det smager helt vidunderligt og er en dejlig forret eller frokost. Man kan også skære brødene over, så de bliver mindre.
Hvor kan jeg købe burrata?
Burrata er i de senere år blevet virkelig populær, så det er faktisk ganske nemt at få fat i det nu. Jeg køber det bl.a. i Bilka og Netto, men hos f.eks. Supermarco i København eller LaTreccia, kan man også købe den lækre ost. Galbani er også begyndt at sælge osten.
Prøv også min opskrift på tomatsalat med friteret feta eller min meget populære opskrift på cremet tomatsauce med pasta og burrata. Rigtig god fornøjelse!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.
Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Ingredienser
Bagte tomater
300 g små blandede tomater
2 fed hvidløg, presset
Godt med olivenolie
Et par kviste frisk timian
Salt og peber
Bruschetta med burrata og bagte tomater
4 stk. brødskiver, gerne surdejsbrød
Smør
1 fed hvidløg
2 stk. burrata
Frisk persille eller basilikum
Peber
Olivenolie
Fremgangsmåde
Bagte tomater
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Kom tomaterne i et fad og kom olivenolie,hvidløg, timian, salt og peber på og bland det godt rundt. Bag tomaterne i ca. 30 minutter indtil tomaterne er “rynkede”. Lad tomaterne afkøle.
Bruschetta med burrata og bagte tomater
Smør brødskiverne med smør på begge sider. Rist dem på en pande på begge sider, til de er helt sprøde. Placer brødskiverne på en rist. Gnid brødene med hvidløg. Åbn burrataerne og bland dem lidt rundt. Fordel burrata på brødene, kom de bagte tomater på og pynt med krydderurter, peber og olie. Server straks. Velbekomme!