Bruschetta med fersken og mozzarella - Bruschetta med fersken
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bruschetta med fersken og mozzarella

Bruschetta med fersken og mozzarella – Opskrift på lækre bruschetta med mozzarella, stegte fersken skiver, basilikum og pistacie. Disse bruschetta er så gode og perfekte at servere til en sommermiddag. Normalt laves bruschetta med tomater og hvidløg, men denne version er anderledes og virkelig lækker. Jeg har brugt almindelige frisk mozzarella, men prøv også at lave bruschetta med denne luksus version. Rigtig god fornøjelse!

Bruschetta med fersken og mozzarella

Snacks, Starters til 6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Bruschetta med fersken og mozzarella

Fremgangsmåde

Bruschetta med fersken og mozzarella

Skær brødet igennem og skær hver del i 3 stykker, så du ialt har 6 stykker brød. Kom olie på en pande og steg brødet til det er gyldent og sprødt på begge sider.

Skær fersknerne i både og steg dem i olien til de bliver bløde og tager farve.

Riv mozzarellaerne i stykker og fordel på brødene sammen med ferskner, hakket basilikum, pistacie, salt og peber. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar