Bruschetta med fersken og mozzarella - Bruschetta med fersken

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE MADBRØD HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bruschetta med fersken og mozzarella

Bruschetta med fersken og mozzarella – Opskrift på lækre bruschetta med mozzarella, stegte fersken skiver, basilikum og pistacie. Disse bruschetta er så gode og perfekte at servere til en sommermiddag. Normalt laves bruschetta med tomater og hvidløg, men denne version er anderledes og virkelig lækker. Jeg har brugt almindelige frisk mozzarella, men prøv også at lave bruschetta med denne luksus version. Rigtig god fornøjelse!

Bruschetta med fersken og mozzarella

Opskrift til 6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Bruschetta med fersken og mozzarella

Fremgangsmåde

Bruschetta med fersken og mozzarella

Skær brødet igennem og skær hver del i 3 stykker, så du ialt har 6 stykker brød. Kom olie på en pande og steg brødet til det er gyldent og sprødt på begge sider.

Skær fersknerne i både og steg dem i olien til de bliver bløde og tager farve.

Riv mozzarellaerne i stykker og fordel på brødene sammen med ferskner, hakket basilikum, pistacie, salt og peber. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar