Bruschetta med mozzarella
Opskrifter Livsstil Shop

Bruschetta med mozzarella

Bruschetta med mozzarella – Opskrift på italiensk bruschetta med mozzarella, tomat og balsamico glace. Jeg elsker bruschetta, som er en italiensk antipasto klassiker med sprødt ristet brød der gnides med hvidløg og toppes med tomater og olivenolie. Jeg laver altid bruschetta på denne måde: Ristet brød med olivenolie, som gnides med hvidløg efterfølgende og som toppes med en skive frisk mozzarella, tomater i tern med løg og basilikum og tilsidst balsamico glace. En super lækker forret eller som en del af et større tapasbord.

Prøv også min opskrift på bruschetta deluxe med burrata og bagte tomater. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Tilbehør til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 20 min.
Ingredienser

Bruschetta med mozzarella

1 ciabattaflute, skåret i ca. 10 skiver

1 fed hvidløg

250 g tomater, skåret i små tern

1 rødløg, skåret i tern

1 lille håndfuld frisk basilikum, finthakket

2 spsk. olivenolie

1 tsk. salt

Peber

2 stk. mozzarella kugler, skåret i skiver

Balsamico glace

Fremgangsmåde

Bruschetta med mozzarella

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Placer brødskiverne på en bageplade og pensl brød med en smule olivenolie. Rist brødene i ovnen i 10 min. eller indtil brødet er gyldent og sprødt.

Gnid hver brødskive med hvidløg.

Kom tomattern i en skål med rødløg, basilikum, olivenolie, salt og peber.

Kom en skive mozzarella på brødskiverne, top med tomatblandingen og balsamico glace. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.