Bruschetta med ricotta og ærter - Bruschetta med ricotta og ærter
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bruschetta med ricotta og ærter

Bruschetta med ricotta og ærter – Opskrift på lækre sprøde bruschetta med ricottacreme og ærter med basilikum og citron. Disse bruschettaer er så gode og nemme at lave. De består af sprøde ristede brød med en blød ricottacreme med hvidløg, som enten kan smøres ud eller sprøjtes ud på brødet. På ricottacremen er der ærter med basilikum, pinjekerner og citron. Det er en super lækker snack eller appetizer, som kan serveres med et glas bobler. Prøv også min opskrift på bruschetta med ricottacreme og bagte tomater. Rigtig god fornøjelse!

Bruschetta med ricotta og ærter

Appetizer til 5 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Bruschetta med ricotta og ærter
Ricottacreme
Derudover

Fremgangsmåde

Bruschetta med ricotta og ærter

Optø ærterne.

Blend basilikum, mynte, pinjekerner, olivenolie og salt til en pesto.

Vend pestoen sammen med ærterne.

Stil det på køl indtil servering.

Ricottacreme

Kom ingredienserne op i en foodprocessor eller blender og blend til det bliver tykt, fast og cremet.

Kom cremen op i en sprøjtepose og klip et lille hul i enden (du kan også bare smøre cremen på brødet).

Skær brødskiverne på skrå, så de bliver lange.

Rist brødene på en pande med smør eller i ovnen.

Placer brødene på et fad.

Sprøjt ricottacremen ud på brødene, pynt med ærter, citronskal, olivenolie, salt og peber.

Server straks.

Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar