Ricotta toast – Opskrift på sprøde toast med cremet ricottacreme og bagte tomater. Brød stegt i smør, cremet og blød ricottacreme, bagte tomater med hvidløg, olivenolie, flagesalt og basilikum udgør den perfekte og lækreste appetizer. Disse sprøde brød med ricottacreme smager så vidunderligt! Jeg har brugt et stykke lækkert og luftigt hjemmebagt toastbrød (den opskrift får i senere på året), men alt andet lækkert brød kan også bruges, f.eks. surdejsbrød.
Ricottacremen består af ricotta, fløde, olivenolie og salt, som blendes til det bliver tykt, fast og cremet. Jeg har brugt en sprøjtepose til at sprøjte cremen på brødet, men man kan også sagtens blot smøre det ud på brødet med en kniv. De bagte tomater kommer fra denne opskrift med fetadip. Rigtig god fornøjelse!
Ricotta toast
Ingredienser
RicottacremeFremgangsmåde
Ricottacreme
Kom ingredienserne op i en foodprocessor eller blender og blend til det bliver tykt, fast og cremet. Kom cremen op i en sprøjtepose og klip et lille hul i enden (du kan også bare smøre cremen på brødet).
Bag tomaterne efter opskriften. Rist brødene på en pande med smør og skær dem over i to, så der er 8 halve stykker brød. Placer brødene på et fad. Sprøjt ricottacremen ud på brødene, pynt med bagte tomater, basilikum, olivenolie, salt og peber. Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar