Bruschetta med bagte jordbær – Opskrift på sommerlig bruschetta med bagte jordbær, burrata og pinjekerner. Disse bruschettaer er så lækre og passer perfekt på en sommerdag med et glas rosé. Brødet ristes i ovnen, hvorefter det gnides med hvidløg og toppes med burrata, bagte jordbær, pinjekerner, basilikum og balsamico glace. Jordbær bruges jo normalt i det søde køkken, men de gør sig altså også godt i det salte køkken. Sammen med den fede burrata er de søde jordbær en perfekt kombination. Prøv også min opskrift på klassisk bruschetta med tomater. Rigtig god fornøjelse!
Bruschetta med bagte jordbær
Ingredienser
Bruschetta med bagte jordbærFremgangsmåde
Bruschetta med bagte jordbær
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Kom jordbær i et ildfast fad og kom balsamico, olivenolie, honning og salt på. Bag jordbærrene i 25 min.
Del brødet i 4 dele og pensl med olivenolie. Rist brødet i ovnen i 15 min. ved 200 C varmluft.
Gnid det ristede brød med hvidløgsfedet. Del burrata ud på brødene og kom de bagte jordbær på. Pynt med pinjekerner, basilikum og balsamico glace. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar