Bruschetta med bagte jordbær - Bruschetta med jordbær og burrata

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE MADBRØD HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bruschetta med bagte jordbær

Bruschetta med bagte jordbær – Opskrift på sommerlig bruschetta med bagte jordbær, burrata og pinjekerner. Disse bruschettaer er så lækre og passer perfekt på en sommerdag med et glas rosé. Brødet ristes i ovnen, hvorefter det gnides med hvidløg og toppes med burrata, bagte jordbær, pinjekerner, basilikum og balsamico glace. Jordbær bruges jo normalt i det søde køkken, men de gør sig altså også godt i det salte køkken. Sammen med den fede burrata er de søde jordbær en perfekt kombination. Prøv også min opskrift på klassisk bruschetta med tomater. Rigtig god fornøjelse!

Bruschetta med bagte jordbær

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 25 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

Bruschetta med bagte jordbær

Fremgangsmåde

Bruschetta med bagte jordbær

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Kom jordbær i et ildfast fad og kom balsamico, olivenolie, honning og salt på. Bag jordbærrene i 25 min.

Del brødet i 4 dele og pensl med olivenolie. Rist brødet i ovnen i 15 min. ved 200 C varmluft.

Gnid det ristede brød med hvidløgsfedet. Del burrata ud på brødene og kom de bagte jordbær på. Pynt med pinjekerner, basilikum og balsamico glace. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar