Bruschetta med bagte jordbær - Bruschetta med jordbær og burrata
Opskrifter Livsstil Shop

Bruschetta med bagte jordbær

Bruschetta med bagte jordbær – Opskrift på sommerlig bruschetta med bagte jordbær, burrata og pinjekerner. Disse bruschettaer er så lækre og passer perfekt på en sommerdag med et glas rosé. Brødet ristes i ovnen, hvorefter det gnides med hvidløg og toppes med burrata, bagte jordbær, pinjekerner, basilikum og balsamico glace. Jordbær bruges jo normalt i det søde køkken, men de gør sig altså også godt i det salte køkken. Sammen med den fede burrata er de søde jordbær en perfekt kombination. Prøv også min opskrift på klassisk bruschetta med tomater. Rigtig god fornøjelse!

 

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

 

 

 

Snacks, Starters til 4-6 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 25 min. / I alt 35 min.
Ingredienser

Bruschetta med bagte jordbær

250 g jordbær, skåret i halve

2 spsk. balsamico

2 spsk. olivenolie

1 spsk. flydende honning

1 tsk. salt

1 flute

1 fed hvidløg

2 spsk. olivenolie

2 stk. burrata

50 g pinjekerner, ristede

Basilikum

Balsamico glace

Fremgangsmåde

Bruschetta med bagte jordbær

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Kom jordbær i et ildfast fad og kom balsamico, olivenolie, honning og salt på. Bag jordbærrene i 25 min.

Del brødet i 4 dele og pensl med olivenolie. Rist brødet i ovnen i 15 min. ved 200 C varmluft.

Gnid det ristede brød med hvidløgsfedet. Del burrata ud på brødene og kom de bagte jordbær på. Pynt med pinjekerner, basilikum og balsamico glace. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.