Vandmelonsalat med feta og spinat - Melonsalat med feta
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Vandmelonsalat med feta og spinat

Vandmelonsalat med feta og spinat – en af mine favoritter når det kommer til salater. Frisk, lækker og sprød salat bestående af spinatblade, vandmelon, jordbær, rødløg, feta, pinjekerner og en lækker dressing med honning, olie og balsamicoeddike. En vaskeægte sommersalat som passer perfekt til sommerens mange grillaftener med kød, fisk og grøntsager. Prøv med blåbær i stedet for jordbær eller græskarkerne i stedet for pinjekerner. Det smager også virkelig godt med oliven og små skiver skoleagurker i.

Jeg har mange andre salater på bloggen f.eks. Salade Nicoise, spidskålssalat med feta, spinat og ananas eller denne med smørstegt blomkål, mandler, persille og granatæble. Rigtig god fornøjelse!

Vandmelonsalat med feta og spinat

Salat til 4-5 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Vandmelonsalat med feta og spinat
Dressing

Fremgangsmåde

Vandmelonsalat med feta og spinat

Skyl og anret spinaten på et fad. Kom vandmelon og jordbær på sammen med rødløg. Fordel fetaosten på salaten og drys pinjekerner udover.

Dressing

Kom alle ingredienserne i en skål eller et glas med låg og rør/ryst det godt sammen og smag til med salt og peber.

Hæld dressingen udover salaten og server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar