Spidskålssalat med spinat, feta og ananas - Lækker opskrift på spidskålssalat
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Spidskålssalat med spinat, feta og ananas

Spidskålssalat med spinat, feta og ananas – en stor favorit salat herhjemme, som er frisk, sprød, sød og salt. Denne salat er virkelig lækker at servere både om vinteren, men især om sommeren sammen med grillet kød og grøntsager. Jeg elsker spidskål og spiser det stort set hver dag. Man kan servere spidskål på mange forskellige måder: frisk, råt og dampet. Jeg har toppet salaten med ristede pinjekerner, men det kan også sagtens være ristede mandler, græskarkerner eller solsikkekerner. Prøv også med blåbær eller tørrede tranebær. Se mine andre opskrifter på lækre salater lige her. Rigtig god fornøjelse!

Spidskålssalat med spinat, feta og ananas

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Spidskålssalat med spinat, feta og ananas

Fremgangsmåde

Spidskålssalat med spinat, feta og ananas

Fordel spinaten på et stort fad. Bland fintsnittet spidskål med avocado, ananas, citron og olivenolie. Kom det ovenpå spinaten og pynt med forårsløg, feta og pinjekerner. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar