Spidskålssalat med spinat, feta og ananas - Lækker opskrift på spidskålssalat

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE MADBRØD HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Spidskålssalat med spinat, feta og ananas

Spidskålssalat med spinat, feta og ananas – en stor favorit salat herhjemme, som er frisk, sprød, sød og salt. Denne salat er virkelig lækker at servere både om vinteren, men især om sommeren sammen med grillet kød og grøntsager. Jeg elsker spidskål og spiser det stort set hver dag. Man kan servere spidskål på mange forskellige måder: frisk, råt og dampet. Jeg har toppet salaten med ristede pinjekerner, men det kan også sagtens være ristede mandler, græskarkerner eller solsikkekerner. Prøv også med blåbær eller tørrede tranebær. Se mine andre opskrifter på lækre salater lige her. Rigtig god fornøjelse!

Spidskålssalat med spinat, feta og ananas

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Spidskålssalat med spinat, feta og ananas

Fremgangsmåde

Spidskålssalat med spinat, feta og ananas

Fordel spinaten på et stort fad. Bland fintsnittet spidskål med avocado, ananas, citron og olivenolie. Kom det ovenpå spinaten og pynt med forårsløg, feta og pinjekerner. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar