Bagt laks med pistacie - Opskrift på laks bagt med hakkede pistaciekerner
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagt laks med pistacie

Bagt laks med pistacie – Opskrift på laks bagt med hakkede pistaciekerner. Bagt laks er så lækkert, og det er sådan en dejlig måde at servere laks på.

 

Bagt laks med pistacie

Opskrift til 3-4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 25 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

Bagt laks med pistacie

Fremgangsmåde

Bagt laks med pistacie

Tænd ovnen på 185 C varmluft

Kom laksefileten i et fad beklædt med bagepapir. Bland hvidløg, olivenolie, citronsalt, honning, salt og peber sammen og pensl det på laksen.

Hak pistacienødder i en minihakker og drys det udover laksen. Bag laksen i ca. 25 min. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bagt laks med pistacie

Denne bagte laks laves ved at pensle laksen med en blanding af bl.a. olivenolie, hvidløg, honning og citronsaft. Laksen drysses med hakkede pistaciekerner og bages i ovnen. En super dejlig måde at servere laks på og den kan både nydes varm og kold.

Server f.eks. laksen sammen med denne bagte kartoffelsalat eller server den med en salat eller sammen med denne poké bowl.  Prøv også denne opskrift på bagt laks med panko og honning. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar