Bagt kylling med pesto og parmaskinke - Nem ovnbagt kylling
Opskrifter Livsstil Shop

Bagt kylling med pesto og parmaskinke

Bagt kylling med pesto og parmaskinke – Opskrift på kylling bagt i ovnen med pesto, revet mozzarella og parmaskinke. Den nemmeste måde at lave kyllingebryster på, da de bare toppes med lækkert fyld og herefter passer sig selv i ovnen. Jeg har toppet med grøn pesto, revet mozzarella og parmaskinke. Der kan også bruges rød pesto eller oliventapenade. Kyllingen er perfekt at servere til aftensmaden f.eks. sammen med denne salat med avocado, agurk og feta.  Prøv også denne opskrift på saftig og krydret kylling også bagt i ovnen. Rigtig god fornøjelse!

 

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Kød, Tilbehør til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 40 min.
Ingredienser

Bagt kylling med pesto og parmaskinke

4 stk. kyllingebryst

4 spsk. pesto (grøn eller rød)

4 spsk. revet ost

4 skiver parmaskinke

Fremgangsmåde

Bagt kylling med pesto og parmaskinke

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Placer kyllingen i et fad. Smør pesto på og drys med revet  ost. Læg en skive parmaskinke på hvert stykke kylling og bag i ovnen i ca. 30-35 min.

Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.