Bagt kylling med pesto og parmaskinke - Nem ovnbagt kylling
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagt kylling med pesto og parmaskinke

Bagt kylling med pesto og parmaskinke – Opskrift på kylling bagt i ovnen med pesto, revet mozzarella og parmaskinke. Den nemmeste måde at lave kyllingebryster på, da de bare toppes med lækkert fyld og herefter passer sig selv i ovnen. Jeg har toppet med grøn pesto, revet mozzarella og parmaskinke. Der kan også bruges rød pesto eller oliventapenade. Kyllingen er perfekt at servere til aftensmaden f.eks. sammen med denne salat med avocado, agurk og feta.  Prøv også denne opskrift på saftig og krydret kylling også bagt i ovnen. Rigtig god fornøjelse!

Bagt kylling med pesto og parmaskinke

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Bagt kylling med pesto og parmaskinke

Fremgangsmåde

Bagt kylling med pesto og parmaskinke

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Placer kyllingen i et fad. Smør pesto på og drys med revet  ost. Læg en skive parmaskinke på hvert stykke kylling og bag i ovnen i ca. 30-35 min.

Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar