Fyldt mørbrad
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fyldt mørbrad

Fyldt mørbrad – Opskrift på lækker fyldt mørbrad med feta, oliven, soltørrede tomater og persille. Her får du en nem opskrift på lækker fyldt mørbrad. Fyldt mørbrad er perfekt at servere til aftensmad med f.eks. ovnkartofler, salat og måske også en sauce til. Jeg bruger svinemørbrad, som er lækkert og også billigere end oksemørbrad. Mørbraden skæres op og fyldes med blendet feta, persille, oliven, hvidløg, soltørrede tomater, salt og peber. Den fyldte mørbrad tilberedes i ovnen, hvor den bare står og passer sig selv.Du kan også prøve at vikle bacon rundt om den fyldte mørbrad.

Prøv også min opskrift på græsk farsbrød med bacon, feta og oliven. Rigtig god fornøjelse!

 

Fyldt mørbrad

Opskrift til 3-4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær sener og fedt fra kødet. Skær en lomme hele vejen langs kødet, uden at skære igennem kødet.

Blend feta, persille, oliven, hvidløg, soltørrede tomater, salt og peber sammen. Kom fyldet i mørbraden og placer mørbraden med fyldte opad i et fad. Bag i 30 min. i ovnen. Lad kødet hvile i 10 min. inden kødet skæres i skiver. Brug evt. saften til en sauce. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar